Liana Oteleanu – Mama, Profesor, Fondatoarea Centrului Educational Joy Art

Liana Oteleanu

Pe Liana o stiu din auzite, din vorbe bune care impanzesc orasul ca razele de soare si dau de veste a om bun. Mama, profesor, presedinte a doua ONG-uri, suflet senin, zambet cald, putere si determinare. Dar mai ales suflet senin. Asa ca i-am lansat o provocare, rugandu-o sa ne raspunda la cateva intrebari.

 

question Cine este Liana Oteleanu ?
Mamica a doi baietei minunati, un om loial, cu mare putere de munca. Mi se spune adesea ca sunt o forta ca om si ca am puterea de a infrumuseta suflete. Caut sa insemn ceva in viata celor din jurul meu impartasindu-le cu tot dragul din experienta mea. Sunt un om care sadeste si cauta increderea, un om care vibreaza la frumos, il recunoaste si il promoveaza. Pentru mine “a fi” este mai important decat “a avea”, iar “noi” suna mai bine decat “eu”. Sunt un om cu o mare putere de a iubi.

question Ce reprezinta lumea ONG pentru tine ?

Sunt profesor si presedintele a doua ONG-uri. Toate proiectele pe care le desfasor au ceva din sufletul meu… sunt ca niste copii pentru mine… le cresc si le pretuiesc bucurandu-ma de fiecare etapa… acumuland energie si motivatie pentru dezvoltarea lor. Cele mai dragi proiecte imi sunt CENTRUL EDUCATIONAL JOY ART si CosseGhidInformativ. Aceste proiecte s-au nascut cam in acelasi timp cu Vlad si Tudor si cresc o data cu ei.

 

question Cum impaci mamicia cu ceea ce faci ca profesie ?

Eu sunt mamica tot timpul! Dimensiunea aceasta este o binecuvantare pentru o femeie, iar mie mi se potriveste manusa. Toate activitatile pe care le desfasor sunt adresate copiilor, asa ca as putea spune ca mamicia este cariera mea. Petrec timp de calitate cu baietii mei si ma asigur in fiecare zi ca simt cat de importanti sunt in viata mea.

question Ce planuri ai pentru viitor ?
De curand am infiintat Asociatia pentru Consultanta si Suport Educational – COSSE. Prin COSSE se vor materialize mai multe proiecte adresate copiilor, parintilor si cadrelor didactice. Aceste proiecte vin in completarea celor desfasurate in prezent. La timpul potrivit vom vorbi despre ele.

question Ce asteptari ai de la Happy Moms ?
Socializarea intr-un mediu de calitate este o hrana sufleteasca pentru noi, femeile. Este adesea o terapie complemenatra la care apelam atunci cand grijile de mamica nu ne dau pace. Comunitatea Happy Moms este un mediu de care mamicile brasovene aveau nevoie. Impreuna suntem mai puternice. Ne putem sustine, putem invata una din experienta alteia, putem sa ne crestem frumos copiii facand si ceea ce ne place.

 

Interviu realizat de Eliza Cherulescu Biro (editor Suntpitic)

2017-10-03T11:39:38+00:00

Leave A Comment

Web Analytics