Ioana Ciurea si arta dulce

 Pe Ioana Ciurea si creatiile ei…dulci si artistice, le-am descoperit in 2016, cand am decoperit si generozitatea, sufletul bun si profesionalismul, imbinate in mod fericit cu bucuria de a crea, pasiunea si creativitatea trasformate in arta produselor Cupcake art. Va invitam sa o descoperiti si voi.

  1. Ce inseamna Cupcake Art pentru tine?

Cupcake Art insemana o poveste, inseamna bucurie, refugiu ,un loc in care simtul meu artistic nu se plictiseste niciodata. Un loc ce aduce zambete oamenilor, de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Ioana Ciurea

       2. De unde a venit idea?

O sa razi ☺ din plictiseala. A fost o vreme in viata mea ..de mult apusa cand aveam prea mult timp la dispozitie. Din plictis, pentru ca eu nu pot sta niciodata degeaba m-am inscris la un curs de bucatar..acolo am descoperit cat de minunata  este bucataria si tot acolo am realizat ca-mi place munca aceea dar ca nu as putea face de mancare, ca prajiturile ma fascineaza. Acolo a inceput pasiunea, au urmat cursuri de specializare in pasta de zahar, modelaj flori, figurine, deserturi frantuzesti, monoportii,royal icing si multe altele.

       3. Cine a fost cel mai mare sustinator?

Aici se bat pentru primul loc mama mea si sotul meu ☺ mama m-a incurajat mereu sa fac ceea ce imi bucura sufletul ( si m-a si ajutat cu muuuulte retete) iar sotul meu ma sustine cand vine partea de business. El are de cele mai multe ori, mai multa incredere in fortele mele decat am eu.

Ioana Ciurea

4. De cat timp ai lansat afacerea?

La inceputul lui 2018 voi aniversa 6 ani de CupcakeArt, nu in formula actuala, dar bazele atunci au fost puse.

       5. Au fost momente cand ai vrut sa renunti? Daca da, care au fost motivele?

Momente in care vreau sa renunt au fost si sunt si acum…nivelul de munca este enorm, nu mai ai weekend-uri libere, nu mai ai Sarbatori, lucrezi in toate perioade in care ceilalti au concediu. Imi rapeste mult timp pe care mi-as dori sa il pot petrece cu fetita mea. Raman pe acest drum pentru ca iubesc ceea ce fac, pentru ca am marele noroc sa lucrez cu sotul meu ( altfel n-am apuca se ne mai vedem deloc)pentru ca imi rade sufletul cand termin un proiect si vad satifsactia de pe fata clientilor mei. “Fa ceea ce iti place cu adevarat si nu vei munci nici o zi din viata ta!” nu?

6. Cum reusesti sa imbini toate rolurile de femeie de afaceri, mam, sotie, femeie?

Imi vine sa rad cand citesc intrebarea…cum reusesc sa le imbin? Nici eu nu stiu. Totul cred ca tine de prioritati. In functie de perioada, le prioritizez. Nu este una mai presus ca cealalta, ci doar jonglez cu ele. Incerc sa nu le suprapun, cand muncesc , muncesc, cand sunt cu familia mea, nu lucrez iar femeie incerc sa fiu tot timpul. Feminitatea este o stare de spirit, continua.

Ioana Ciurea

7. Cum ai decis sa ramai pe acest drum?

Provocari intalnesc zilnic. Fiecare creatie este unica. In fiecare tort si in fiecare evenimnet pun foarte multa munca si foarte mult suflet. Daca ar trebui sa ma gandesc la una singura, profesional cred ca cea mai mare provocare am avut anul trecut cand am avut 2 evenimente in acelasi timp, care insumau torturi si prajituri pentru 750 de persoane, in 2 oameni. Iar personal, cea mai mare provocare este fiica mea. Nimic nu mi se pare mai provocator ca rolul de mama, sa fii in stare sa creezi, modelezi si sa indrumi un om spre o viata implinita.

8. Cum arata o zi din viata ta?

Incepe cu zambete de copil frumos si se incheie  cu pupici si imbratisari. In rest, este o alergare continua, sa ma tin de ce mi-am propus ca fac, sa ajung in toate locurile in care trebuie sa fiu.  Intr-o zi obisnuita gatesc, creez, decorez,socializez, ma informez de noutati, cercetez ,ma ocup de partea economica a afacerii noastre si incerc sa nu uit sa acord cateva clipe sa fiu recunoscatoare pentru tot ce am si ce pot sa fac.

9. Care este cea mai amuzanta intamplare din mix-ul rolurilor pe care le ai?

Probabil faptul ca fetita noastra, bebelus fiind , se relaxa si adormea la sunetul malaxorului. Era amuzant cand era mititica si eu decoram torturi cu picea in sistemul de purtat☺ imi placea sa o stiu acolo.

10. Ce ai face daca nu ar fi Cupcake Art?

Mai mult ca sigur m-as intoarce la prima mea dragoste, nutritia…imi lipseste si daca ar fi ziua de minim 48 de ore probabil ca mi-as redeschide si un cabinet de nutritie si remodelare corporala.

2017-10-24T13:16:51+00:00

Leave A Comment

Web Analytics