Loading...

Editia I – Il Rifugio

La prima editie, Andreea Ulea, mamica “practica” ne-a raspuns curiozitatilor legate de afaceri si mamicie, din propria perspectiva si experienta, la evenimentul “Mamici de poveste”, pe data de 25 martie.

Este mamica a doi baieti cucuieti si are o afacere din anul 2001, un restaurant cochet care a crescut odata cu familia. Un refugiu de la cotidian, de la tumultul orasului, inconjurat de brazi semeti si parfumat cu aer curat de munte. Il Rifugio.

Opinii mame participante:

Emiliana: Mi-a placut atmosfera calda care s-a creat repede si deschiderea cu care am venit toate mamicile la acest eveniment! Sper ca impartasind intre noi sa facem fiecare pasi si sa ne putem ajuta pe mai multe planuri:) Vreau sa va incurajez personal pe fiecare din voi prin moto-ul meu: ”Lasă-ți visele să zboare purtate de vînt și aleargă apoi să le atingi!” – with Emilie’s nature

Veronica: Multumim pentru intalnirea de ieri! Mamici frumoase si deosebite, experiente de viata interesante, clipe minunate…. Felicitari Dana pentru tot ceea ce faci! Sper sa continuam sa ne intalnim, sa povestim, sa invatam una de la cealalta!

Dana: Felicitari pentru initiativa de a organiza astfel de evenimente! Ma bucur ca am luat parte la intilnirea de ieri si sfatuiesc si alte mamici sa participe, au ce invata. Atmosfera a fost una placuta si darorata locatiei deosebite si gazdei noastre. Sper sa se mai organizeze astfel de intilniri!

 

IMPREUNA PENTRU FAPTE BUNE!

„Educatia este imblanzirea unei flacari, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM
2017-10-03T06:40:19+00:00

Leave A Comment

Web Analytics