Loading...
Echipa Brașov 2019-10-31T08:26:26+00:00

Echipa Happy Moms Brașov

Echipa Brasov

Adriana Handaric – Community manager; Alexandra Ciucanu – Online community manager

E-mail – brasov@happymoms.ro

Sunt Dana Lupșa, mamă de peste 7 ani a două suflete, lector doctor în management de 14 ani, specialist PR, practician Law of atrraction și antreprenor prin definiție. De-a lungul carierei mele am format peste 3500 studenți și oameni de afaceri și am dezvoltat 10 afaceri.Îmi place să lucrez cu femei determinate, optimiste și pentru care spiritualitatea este o valoare cheie, care fac afaceri din pasiune. Simt și înțeleg provocările prin care trece o femeie care își dorește succes pe plan profesional si personal.Se spune despre mine ca sunt „campioana motivării”, că le inspir și le dau curaj să strălucească și fac asta cu succes în Asociația Happy Moms pe care o conduc de peste 3 ani.
Cel mai mult îmi place să le ajut să devină un brand credibil și să rămână în mintea și sufletul clienților, mai ales dacă sunt la început de drum, dar și să descopere care este menirea lor și să o transforme în sursă de venit pentru familie. Mă bucură și mă împlinește să le știu bucuroase și împlinite!

Dana Lupșa

Președinte Happy Moms

Adriana Handaric
Mama, manager, antreprenor… in permanenta evolutie si dezvoltare, ambitioasa, perfectionista, organizata si echilibrata.
Imi place sa citesc, imi place tehnologia si mai am o pasiune (descoperita de vreo 3 ani si ceva): fetita mea.
Experienta acumulata in domeniul bancar, pe parcursul mai multor ani, m-a apropiat si mai mult deceea ce vroiam sa fac de fapt: antreprenoriatul. Impreuna cu sotul meu detinem o firma specializata in servicii IT, solutii de monitorizare prin GPS si management flota.
Provocarile sunt mari, efortul pe masura, insa si rezultatele sunt extraordinare.
Consider ca schimbarea trebuie sa vina, in primul rand, din noi, iar prin proiecte de genul celor implementate de Happy Moms putem initia schimbarile pe care ni le dorim in cadrul comunitatii. Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care il putem oferi copiilor nostri il reprezinta o societate educata, dezvoltata armonios si cu dorinta de a schimba lumea.

 

Adriana Handaric

Community Programme Manager

Imi plac oamenii si cred ca acesta este lucrul care ma defineste cel mai bine. Imi place sa ii vad, sa ii cunosc, sa ii inteleg si mai ales sa ii fac sa zambeasca si sa se bucure.
Am absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice in 2010 iar acum ofer suport IT in cadrul unei companii multinationale.
Mereu am avut o pasiune pentru organizarea de evenimente si m-am implicat cu fiecare ocazie in cele cu care simt ca rezonez. Astept cu mare drag sa fac asta alaturi de asociatia Happy Moms, sa facem mamici fericite impreuna si sa invatam multe lucruri frumoase

 

Alexandra Ciucanu

Online Community Manager

Oana Mihaela Ignat

Devenind mămica mândra a doua minuni, m-am aflat intr-un moment de cotitura al vieții in care ceva s-a schimbat ai am simțit ca pot mai mult.
Am admirat din umbra activitatea asociației „Happy Moms” si m-am bucurat pentru fiecare femeie, mămica, care a avut curajul sa faca o schimbare si a fost ajutata cu drag de voluntari. Si asa m-am gândit ca mi-ar place si mie sa fiu o zâna buna care sa aducă zâmbete pe fata mămicilor si sa le ajute sa se descopere si sa se aprecieze la adevarata lor valoare. Așadar, pun in slujba mămicilor calitatile mele de comunicare, înțelegere si orice mai este nevoie si îmi sta in putința, pentru a vedea cât mai multe zâmbete!

Oana Mihaela Ignat 

Voluntar administrativ

Oana Sava este membru fondator al Fundașiei comunitare, are peste 10 ani de experiență în marketing și management, dar și în aria filantropiei și a voluntariatului. A fost președinte al AISEC filiala Brașov, coordonator de evenimente al Asociației 11even, acum este mamă și director la TeaGarden.

Oana Sava

Voluntar proiect Business Kid

Ma numesc Alina Daniliuc , am 34 de ani, sunt mămică a 2 fete de 10 și 5 ani. Am terminat facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor în Iași , în anul 2007 și am urmat cursurile de master Managementul Resurselor Umane (fără a-mi susține disertația). Am activat în Organizația Națională a Cercetașilor din Romania, filiala din Bacău Centru, în perioada 2000-2005, din care, în perioada 2002-2004 am fost leader la exploratori (atunci era ramura de varstă 8-12 ani).
În cadrul acestei activități, făceam diverse proiecte educative prin metoda jocului atat indoor, cat și outdoor, iar la sfârșitul fiecarui an organizam un campus de 5-7 zile în natura, la cort. A fost o experiență utila, am studiat elemente de bază despre psihologia copilului,  comunicare interpersonală si managementul proiectelor.
Imi plac copiii, consider că e vital sa oferim  educație financiară generație de azi, sunt noțiuni de bază pe care le pot integra ușor prin joc și joacă.
Sunt antreprenor de 4 ani, în prezent sunt administrator la SC Datirom Distribution SRL , un atelier de gravură si începând cu 1 martie asociat la cabinetul meu de Terapie Bowen .

Alina Daniliuc

Voluntar proiect Business Kid

Sunt Iulia Barbu, sotie, mama a doi baieti, profesor si owner IMA PROFOTO.
De ce voluntar Happy Moms?
E simplu. Vorbim despre win-win si am descoperit asta cu putin inainte de prima sarcina, adica acum vreo 6 ani, cand am pus bazele unui club de voluntari in scoala unde am lucrat. De ce win-win? Pentru ca in toata povestea cu voluntariatul, eu sunt unul dintre cei care au avut de castigat. Am invatat sa imi formez echipa si sa o coordonez, apoi, alaturi de ei, am invatat sa identific probleme sociale, sa le caut solutii, sa ma implic fara sa astept ceva in schimb, sa finalizez ceea ce am inceput, am descoperit experiente de viata, in fata carora m-am intrebat adesea oare cum m-as fi descurcat si mi-am dat seama ca imi trebuie foarte putin ca sa zambesc cu adevarat.

Iulia Barbu

Official event photographer

Sunt Andra Dan (cunoscută online și ca Melya), artist de voce, de stih și de marketing. Cânt operă, rock, crossover-opera, sunt blogger, vlogger și conduc agenția de marketing online Crossover Art.

De ce voluntar Happy Moms?
Deoarece sunt mereu în căutarea dezvoltării de sine, îmi doresc să mă auto-depășesc. Pentru asta, am nevoie de inspirație, pe care o descopăr mereu în oameni, în puterea lor, în curajul și bravura cu care întind aripile și devin vulturi, cucerind cu lumină lumea în care se lansează. Consider că în Happy Moms există acești oameni, dintr-un aluat mai special, mai vânjos și care dospește cu folos pentru a schimba (chiar și o fărâmă) locul în care se află.

Andra Dan

Copywriter voluntar

De la prima întalnire a asociației Happy Moms am rezonat cu programele asociației.  Consider că educația în toate formele ei este cea mai importantă pentru dezvoltarea și evoluția societății.

Bianca Medovarschi, mama unui băiețel de 3 ani, de profesie filolog, a iubit dintotdeauna cărțile. Prin librăria online #Booklandia își dorește să ofere posibilitatea familiilor mixte din România și copiilor bilingvi să aibă acces la cărți în limbile vorbite acasă. Booklandia.ro este o librărie online dedicată familiilor mixte, cu copii bilingvi.

Este un tăram de poveste în care părinții pot găsi cărțile potrivite pentru copii, dar și materiale educaționale și jucării. Booklandia.ro este o librărie online care se pliază perfect nevoilor famiilor mixte din România, răspunde nevoilor copiilor bilingvi, încurajează dezvoltarea lingvistică a copiilor, încă de la vârste fragede. Pe lângă cărți, găsim și caiete de activități, puzzle-uri, cărți de colorat, jucării educative deosebite.

Bianca Medovarschi

Fundraiser

Sunt mamă, economist, cadru didactic asociat în cadrul Universitații Transilvania din Brașov.
Sunt o persoană veselă, creativă, ambițioasă și organizată. Ador să îmi petrec timpul împreună cu soțul și baiețelul meu. Iubesc mișcarea și ori de câte ori am ocazia ies în natură cu copilul meu, alergăm, ne dăm cu trotineta, facem baloane, colorăm și inventăm povești.
Simt o emoție imensă în suflet, când după o zi de muncă ajung acasă, deschid ușa și-mi văd copilul, care îmi spune mereu:” – Mami, ai venit! Te iubesc!” El este cel care îmi dă putere să trec peste greutăți, mă ambiționează și mă face să cred că ziua de mâine va fi una magică, plină de culoare, perfectă.
Proiectul Happy Moms reprezintă o provocare pentru mine și voi face tot posibilul să ajut la îndeplinirea obiectivelor asociației.

Popescu Anca

Voluntar Grafică

Web Analytics