Loading...
Echipa Sibiu 2018-08-02T09:39:09+00:00

Echipa Happy Moms Sibiu

Echipa Sibiu

Mariana Tălmăceanu – Community manager; Lidia Bădilă – PR Happy Moms Sibiu

Mariana Tălmăceanu

Head of Happy Moms Sibiu

Lidia Badila
Sunt Lidia Badila, mama, sotie si consultant PR.
Fara sa stau pe ganduri pot sa va spun ca pasiunile mele sunt familia, frumosul si comunicarea.
Am studiat management si biblioteconomie, dar inca din studentie am inceput sa lucrez in mass-media. Am trecut pe rand prin presa scrisa, radio si apoi a aparut in viata mea televiziunea. Cu ea am avut o relatie de lunga durata, ce a durat 13 ani. Cel mai mult am lucrat pentru Realitatea Tv, unde am fost corespondent si ulterior producator general in statia locala, dar am capatat experienta in jurnalism si ca urmare a colaborarilor pe care le-am avut cu B 1 TV sau cu Europa FM.
Acum sunt consultant in domeniul Relatiilor Publice si ma impart intre cariera si viata de familie. Hobby-urile mele sunt lectura si machiajul. Am o diploma de make-up artist si ma relaxez ori de cate ori am ocazia realizand machiaje profesionale fanteziste sau de ocazie.
Pe plan personal, cei doi copii ai mei imi dau putere, optimism si ma invata lucruri noi in fiecare zi. As putea spune ca ei ma pun mai bine in valoare si ma fac sa inteleg in fiecare clipa ca succesul nu tine de noroc, ci se invata.
Mai mult decat atat, pana la 37 de ani am inteles ca succesul e o stare, ce se reflecta si in exterior, dar mai ales in interior. Succesul nu e un obiectiv in sine, ci e o calatorie ce poate sa dureze o viata intreaga. Daca ar fi sa le dau un sfat celor care sunt in cautarea succesului, acela ar fi sa se lamureasca in primul rand ce vor sa faca, si apoi, fara sa se abata de la directia aleasa, sa se indrepte catre telul propus.
Succesul chiar e la indemana oricui!

Lidia Badila

PR Specialist, Ambasador, Coordontator Ora de sănătate

Elena Stefanescu
Cand mi s-a cerut sa scriu cateva cuvinte despre mine, am intrat in panica, dar mi-am revenit rapid. Pe scurt, ma numesc Elena Stefanescu, in prezent lucrez ca reprezentant medical, in urma cu 11 ani am terminat Facultatea de Jurnalistica la Sibiu si un masterat in Relatii Internationale. Sisteme de Securitate, tot la Sibiu.
Sunt casatorita, am doi copii de 6, respectiv 3 ani, Ana si Sebastian.
De departe, pot spune ca cei doi copii reprezinta cea mai mare “provocare” a mea. Daca as putea, as derula timpul in viitor sa vad cum m-am descurcat, dar din pacate nu se poate, asa ca fac tot ce pot acum, pentru a fi bine mai tarziu. “Viitorul mă interesează foarte mult. Este locul unde am de gând să-mi petrec următorii ani de viata.
Ma bucur ca v-am descoperit! De astazi voi fi o mama mai fericita alaturi de Happy Moms! Va imbratisez cu drag!

Elena Ștefănescu 

Organizator întâlniri Ora de sănătate

Alexandra Sararoiu
Mama a doi copii minunati, absolventa a Facultatii de Litere si Arte: Engleza-Franceza si a Masteratului de „Business English” . Am lucrat ca si asistent manager, profesor limba engleza si foarte mult in vanzari in diferite domenii. Momentan sunt in idemnizatie crestere copil si sunt pe drumul cel bun in gasirea echilibrului personal si profesional. Sunt de parere ca in viata avem tot timpul ceva de invatat, de aceea sunt adepta participarii la diferite cursuri, mai ales cele de dezvoltare personala. Va recomand cu caldura sa fiti fericite si asa vor fi si cei din jurul vostru!

Alexandra Sararoiu

Organizator Intalniri Business Mom Club

Web Analytics