Din Pasiune Pentru Ceai

Din Pasiune Pentru Ceai

Gabriela este voluntar Happy Moms, membra Business Mom Club, o mama iubitoare si un profesionist extrem de tenace.

Gabriela este voluntar Happy Moms, membra Business Mom Club, o mama iubitoare si un profesionist extrem de tenace.

1. Care a fost motivul principal de a începe o afacere pe cont propriu?

Independenta financiara, flexibilitate timp, concept creativ cu plus valoarea – inbunatatirea vietii oamenilor.

2. Cum ai ajuns de la idee la afacerea pusă in practica?

Planificare si organziare….pe pasi, din aproape in aproape.

3. Ce ai considerat ca poti face deosebit de ceilalti din acelasi domeniu deja existenti pe piata?

Calitatea serviciilor aduse – daca ne referim la Container Cafe – nu a existat pe piata din Brasov un concept similar, am reusit sa creeam o comunitate de oameni frumosi, pasionati de cafea si de ceai, cu o servire ireprosabila la preturi de bun simt.

4. Cum ai aflat de Business Mom Club, cum ai ajuns sa participi la el si cum te-a ajutat acest program?

De la Dana Lupsa – mi-a dat incredere, atat Dana cat si programul….am gasit oameni asemenea mie, cu o pasiune nebuna pentru a face lucruri faine cu drag, implicare…pasiune…deja ma repet 🙂

5. Ce ti s-a parut util ca informatii ?

Workshop – brand personal!! Love it…

6. Odată demarată afacerea, care a fost cel mai mare obstacol întâmpinat si cum l-ai depăsit? (sau daca nu a fost depasit, de ce?)

Sa stii cand sa te extinzi, sa stii cand sa continui…sa stii cand sa te opresti…facute si trecute prin toate.

7. Cum iti promovezi afacerea? E suficient, sau se poate mai mult?

Niciodata nu e suficient; comunicarea este un organism viu…nu vorbim de manualele de istorie, insa da, imi place sa fac istorie…o istorie a lucrurilor bine facute…a proiectelor facute cap coada ca la carte,….cartea mea…si continuate la fel….2 start-up-uri…Container Cafe si Just-t, desi Just-t are alti patroni, eu sunt strategul cu viziunea si implementarea mea…cu dezvoltarea.

8. Planuri pentru viitor?

Evident :-)…continuam sa dezvoltam Container Cafe (cafenea evenimente si to go, magazin on line) Just-T – la nivel de piata retail si dezvoltat portofoliul actual al clientilor Horeca….cat si dezvoltare pe orizontala cu produse conexe ceai, Creativity Events…..dar aici e inca „secret”…dar ceea ce nu este secret…timp pentru mine si copii mei, cu calatorii multe (12 obiective de vizitat anul acesta, bifate 2 deja!) si to do listuri care aduc placere sufletelor zuzelor mele si evident mie :-)…si prietenilor mei
In general voi continua partea de dezvoltare atat personala cat si profesioanala, sunt un proces continuu 🙂

9. Cum masori succesul?

Zambesc larg ori de cate ori aud intrebarea asta; imi cunosc lungul nasului si limitele profesionale; de obicei aplic abordarea „ privire din elicopter” pe detaliu lucrand cu specialisi acolo unde nu am aria de expertiza. Consider ca fiecare isi masoara succesul intr-un mod propriu si unic, cu parametri si cu siguranta prin prisma perceptiei personale! Eu una masor asta prin numarul zambetelor largi si mai ales sincere din jurul meu, prin oamenii care ma recomanda si ma inconjoara atat personal cat si profesional si nu in ultimul rand prin numarul actiunilor masurabile si al lucrurilor bine facute iarasi pe ambele laturi…pot sa zic da, am facut un om…chiar 2 :-)…copac am sadit, chiar vreo 7, o casa am construit la propriu…am fost sef de santier. Pionierate de succes bifat: Bella, Doncafe, Just t, Container Cafe, ShowroomCafe….si continuam..uite acum pun si eu umarul in cadrul asociatiei in ale caror valori ma regasesc.

Incerc sa ma raportez exact in situatiile la care chiar am pus umarul majoritar in cadrul echipelor atat coordonate cat si al caror membru am fost si/sau sunt

Ce pot sa zic, poate nu sunt modesta insa nici nu vreau sa mi pun in umbra meritele si aportul. Nu ma consider un om de succes insa ma consider un om implinit, sincer, un om pe care poti conta pana la cer si inapoi de un infinit de ori….asa imi educ fetele…sa fii un om pe care sa poti conta…de cuvant…..alta filozofie de viata nu am, este simplu…fii tu, fara masca, sincer si corect iar Universul va lucra cu tine si pentru tine! Fiecare are dreptul la o openie, atata timp cat e pertinenta si sustenabila….viata e prea scurta sa o consumam cu frustrari.

Multumesc!

2017-10-03T12:11:38+00:00

Leave A Comment

Web Analytics