Din Pasiune Pentru Ceai

Diana Jugaru Munteanu

Diana a intrat in echipa de mame Happy Moms inca de la inceput. Mereu deschisa, prompta, cu idei incantatoare, cu entuziasm si cu cel putin trei variante de pentru acelasi proiect. Se autocaracterizeaza ca fiind vesela, creativa, sociabila, plimbareata, sensibila. Iar Palaria Verde este o pasiune nestavilita pentru creativitate si marketing, caracterizata de promptitudine, este o pasiune si in egala masura afacere benefica, complexa, masurabila si creativa, asa cum ne-a explicat insasi Diana.

Si cum toate lucrurile se intampla cu un scop, a venit momentul sa scoatem palaria mare si verde si sa o descoperim pe Diana.

question Diana este…

Diana este…mereu cu dorinta de plecare, de calatorit, de vazut, de admirat, de cunoscut. Deschisa mereu spre discutii si socializare, fascinata de oameni si cautand mereu puterea exemplului.

 

question Ce este Palaria Verde si de ce ?

Palaria Verde este un proiect personal, un proiect in care incerc sa ma afirm ca freelancer, ca independent, ca un om cu o pasiune.

De ce Palaria Verde? Aici e vorba de o alta pasiune de a mea si anume psihologia…si culoarea mea preferata, verdele.
Metoda “Cele sase palarii ganditoare” (Six Thinking Hats) a fost realizata de catre Edward de Bono, parintele conceptului gandirii laterale (rezolvarea problemelor si a conflictelor prin abordarea din unghiuri diferite).
Sunt 6 palarii, fiecare de alta culoare si fiecare reprezinta un alt mod de gandire, dar nu tipuri de personalitate.

 

question Cum a inceput pasiunea ta pentru marketing online ?

Pasiunea mea pentru marketing a inceput in urma cu vreo 5 ani cand am inceput un alt proiect personal in handmade. Incercand sa ma promovez in online, sa-mi fac un site, am vazut aceasta parte de marketing online si am simitit ca asta vreau sa fac in continuare. Mai ales ca marketingul nu-mi era necunoscut, studiasem in timpul Facultatii si de atunci mi-am dat seama ca e un domeniu extraordinar, care imbina psihologia si creativitatea intr-un mod artistic – vandabil, daca pot spune asa.

question Cum arata o zi din viata ta ?

Ma trezesc cu chef de munca, de a mai crea ceva, de a mai cerceta, analiza ceva…si in functie de cat de bine imi reuseste, mai bine sau mai putin bine. 🙂

Maya imi ofera zambetele si “incurajarile”, ma motiveaza in fiecare zi sa fiu mai fericita, sa rad din orice, sa ma bucur la orice …nimic.
Si seara…timp pentru familie, pentru prieteni, pentru…poate ceva sport, iesiri, etc.

question Cum este mama Diana ?

Indragostita si fascinata in fiecare zi de minunatia din viata ei. Nu credeam ca poate exista un amestec asa de mare de iubire si frica de necunoscut, de zambete si fercire, de teama. Maya imi face ziua mai frumoasa, mai vesela si noptile mai fascinate…chiar daca ma trezeste de vreo 4-5 ori pe noapte.

Pana la Maya nu-mi explicam instinctul matern si cum de reusim sa iubim pana la sacrificiul propriei personalitati iniste fiinte cu care in primii ani nici nu putem purta o conversatie….Cat m-am inselat…nu stii de cata iubire esti capabila pana nu ai un copil.

question Dar profesionistul Diana ?

Incerc sa ofer rmereu mai mult decat se asteapta clientul. Vreau ca fiecare client sa fie multumit si sa considere colaborarea noastra o reusita, aceasta fiind mult mai important decat alte beneficii materiale.

Oricum, ma consider o norocoasa, pot spune ca fac ceea ce-mi place si citatele urmatoare pentru mine au fost create.
“The only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle.” ―Steve Jobs
“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.” ― Confucius
Incerc mereu sa ma depasesc pe mine, sa ma perfectionez continuu, de aceea citesc carti, bloguri din strainatate, sa fiu mereu la curent cu ultimile noutati, particip la cursuri, seminarii, etc.

question Ce ai schimba in jurul tau ?

Casa, serios… 🙂 Ar trebui sa ne mutam de aici intr-o casa mai mare….

In rest, cred ca nimic…

question Care este cel mai mare vis al tau ca mama ?

Cel mai mare vis al meu…ca mama….daca as putea ….este sa o feresc pe Maya de negativitate, de suferinta, de durere. Sa o vad mereu fericita ca acum.

question Ce planuri de viitor ai ?

Sa incerc sa ma dezvolt ca om de marketing, ca femeie de afaceri, ca om, dar si mama. Per ansamblu, as spune ca dezvoltarea e cuvantul-cheie.
Restul, vor veni…cu o gandire buna si pozitiva…dar si rabdare, vor veni.

 

P.S.: Pozele imi apartin…o alta pasiune….

 

2017-10-03T11:58:41+00:00

Leave A Comment

Web Analytics