Politică de confidențialitate 2018-05-25T09:46:10+00:00

Declarație privind protecția datelor

Introducere

  1. Entitate abilitată (Operatorul) și contact
  2. Ce sunt datele cu caracter personal
  3. Cum vă utilizăm datele dumneavoastră
  4. Exprimarea acordului, drepturi de retragere/de contestație
  5. Modificarea prezentelor informații privind protecția datelor

 

Introducere

 

Protecția sferei private și a drepturilor personale fundamentale ale clienților noștri la accesarea site-ului nostru de web are o semnificație fundamentală în scopul unei utilizări fiabile a ofertelor noastre. Dacă vizitați www.happymoms.ro, datele cu caracter personal sunt colectate și utilizate într-o proporție redusă. Cu această declarație privind protecția datelor vrem să reliefăm și să explicăm angajamentul nostru pentru o gestionare sigură și fiabilă a acestor date, despre cum anume utilizăm datele cu caracter personal ale clienților/membrilor noștri. Respectăm cele mai stricte prevederi ale legislației de protecție a datelor în vigoare. Securitatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, ca principiu fundamental, informațiile clienților nu sunt niciodată vândute și nici închiriate de către Asociație. Totalitatea procesatorilor sunt obligați contractual să trateze datele dumneavoastră în mod confidențial și a le prelucra numai în limitele mandatului acordat de către noi.

În cadrul prezentei declarații privind protecția datelor vrem să vă informăm despre gestionarea datelor dumneavoastră, pe cuprinsul www.happymoms.ro.

 

  1. Entitate abilitată (Operatorul) și contact

 

Dacă aveți întrebări despre protecția datelor, vreți să vă exercitați drepturile sau pretențiile privind datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să vă adresați:

Asociatia Happy Moms

Str. Caprioarei nr. 8, Sacele, Brasov

Persoană desemnată: Dana Adriana Lupşa-Tătaru

Adresa de email: contact@happymoms.ro

 

  1. Ce sunt datele cu caracter personal?

 

Datele cu caracter personal sunt acele date ce pot fi asociate unei persoane. Acestea cuprind spre exemplu date precum numele, adresa, adresa de E-Mail si numărul de telefon. Pe lângă acestea se colectează automat din motive tehnice la vizitarea site-ului nostru de web și alte date suplimentare, ca de ex. adresa IP, pe care furnizorul dumneavoastră de servicii internet o atribuie computerului dumneavoastră cu ocazia conectării la internet sau informații despre pagina de internet de pe care ați accesat oferta noastră sau browser-ul de internet pe care îl utilizați (informații tehnice). Aceste informații tehnice pot reprezenta în cazuri individuale izolate și datele cu caracter personal. De regulă utilizăm informațiile tehnice în majoritatea cazurilor uzuale numai în măsura în care acestea sunt necesare din motive tehnice pentru operarea site-ului nostru de web și protecția acesteia împotriva atacurilor și abuzurilor.

 

  1. Cum vă utilizăm datele dumneavoastră

 

Utilizăm datele dumneavoastră numai în conformitate cu respectivele prevederi legale aplicabile și cu prezentele indicații privind protecția datelor, pentru a vă putea oferi serviciile cerute de dumneavoastră. Prelucrările datelor dumneavoastră care depășesc acest cadru sunt efectuate de către noi numai cu acordul dumneavoastră. In cazul in care Asociația dorește să prelucreze datele Dvs. cu caracter personal in alte scopuri, decât cele arătate mai sus, veți fi informat solicitându-vi-se în mod expres consimțământul pentru noul scop de prelucrare. Nicio dată cu caracter personal nu va fi prelucrată în alte scopuri, decât după obținerea consimțământului.

Pentru procesarea solicitărilor Dvs. necesităm de regulă, ca principiu de bază, următoarele date:

  • Numele/prenumele persoanei respective, denumirea firmei inclusiv, număr CIF/CUI, număr de înregistrare la Registrul Comerțului astfel cum sunt disponibile
  • Numele prenumele persoanei fizice
  • Codul numeric personal al persoanei fizice
  • Data nașterii
  • Adresa de facturare
  • Adresa de domiciliu
  • Numărul de telefon
  • Adresa de E-Mail

Dacă vizitați siteul www.happymoms.ro sunt memorate în mod standard, pe cuprinsul fișierelor tip protocol, așa-numitele Logfiles:

  • Adresa IP (adresa protocolului de internet) a calculatorului care accesează
  • Site-ul de web de pe care ne vizitați (Referrer)
  • Site-urile noastre de web pe care ne vizitați de partea noastră
  • Data și durata vizitei
  • Tipul browser-ului și setările browser-ului (de ex.: limba)
  • Sistemul de operare

Aceste date sunt memorate de către noi pentru o perioadă de 7 zile ca măsură tehnică preventivă de protecție a sistemelor de prelucrare a datelor împotriva accesărilor neautorizate.

Noi menținem în permanență măsuri tehnice și organizatorice actualizate și testate continuu pentru garantarea securității datelor, în special pentru protecția datelor dumneavoastră din decursul transmisiei datelor precum și împotriva luării la cunoștință de către terți.

  • Utilizarea cookies: Pe site-ul nostru de web utilizăm așa-numite cookies. Cookies sunt fișiere de text care ne permit să configurăm vizita dumneavoastră pe site-ul nostru de web în cel mai confortabil mod posibil. Acestea includ de ex. presetări pentru redarea site-ului nostru de web. Aceste cookies sunt temporar memorate pe computerul dumneavoastră și transmise către serverele „cookies de sesiune”, ce nu sunt stocate pe unitatea dumneavoastră de disc și ce sunt șterse la închiderea browser-ului sau după o inactivitate mai îndelungată. Puteți vizualiza și șterge cookies memorate pe computerul dumneavoastră și să controlați gestionarea cookies la nivel general prin intermediul setărilor browser-ului dumneavoastră de internet. Puteți obține informații mai detaliate în acest sens de la producător sau în cadrul funcției de ajutor a browser-ului dumneavoastră de internet. Vă rugăm să aveți în vedere că funcționalitățile happymoms.ro pot fi indisponibile sau cu disponibilitate limitată, dacă nu permiteți cookies.
  • Prin intermediul partenerilor publicitari sau rețelelor de publicitate transmitem reclame pe alte site-uri de web. Acești parteneri publicitari utilizează așa-numite Third-Party-Cookies, care sunt activate la vizitarea happymoms.ro și sunt selectate numai de către partenerul publicitar respectiv. Aceste Third-Party-Cookies servesc la măsurarea ratei de succes a respectivului partener publicitar și la facturarea măsurilor publicitare utilizate între partenerii publicitari și noi. Cu această ocazie nu pot fi memorate datele cu caracter personal, ci se înregistrează numai accesarea site-urilor www.happymoms.ro și a unei măsuri publicitare activate de către partenerul publicitar. Third-Party-Cookies sunt cookies stocate temporar ce sunt memorate timp de maxim 540 zile în browser-ul dumneavoastră și expiră apoi în mod automat. Puteți vizualiza și șterge cookies memorate pe computerul dumneavoastră și să controlați gestionarea cookies la nivel general prin intermediul setărilor browser-ului dumneavoastră de internet. Puteți obține informații mai detaliate în acest sens de la producător sau în cadrul funcției de ajutor a browser-ului dumneavoastră de internet. Vă rugăm să aveți în vedere că funcționalitățile www.happymoms.ro pot fi indisponibile sau cu disponibilitate limitată, dacă nu permiteți cookies.
  • Google Analytics: Acest site de web utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză de web al Google Inc. („Google“). Google Analytics utilizează așa-numite „Cookies“, fișiere de text, ce sunt memorate pe computerul dumneavoastră și care permit o analiză a utilizării site-ului nostru de web. Informațiile generate prin intermediul cookie-ului privind utilizarea dumneavoastră a prezentului site de web sunt transmise în general unui server al Google din SUA și memorate acolo. Adresa dumneavoastră de IP este însă prescurtată anterior de către Google pe teritoriul statelor-membre ale Uniunii Europene sau în alte țări semnatare ale Acordului privind Spațiul Economic European. Numai în cazuri excepționale adresa completă de IP este transmisă unui server al Google din SUA și prescurtată acolo. La cererea operatorului acestui site de web Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea dumneavoastră a acestui site, pentru a întocmi rapoarte privind activitățile site-ului de web și de a presta alte servicii suplimentare conexe utilizării site-ului de web și utilizării internetului față de operatorul site-ului. Adresa de IP transmisă de browser-ul dumneavoastră în cadrul Google Analytics nu este combinată cu alte date ale Google. Puteți împiedica memorarea cookies printr-o setare corespunzătoare a al software-ului de browser la dumneavoastră. Mai puteți împiedica de asemenea și colectarea datelor generate prin intermediul cookie-ului și referitoare la utilizarea site-ului de web (incl. adresa dumneavoastră de IP) de către Google precum și prelucrarea acestor date de către Google prin descărcarea plugin-ului de browser disponibil din următorul link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=at. și instalarea acestuia.
  • Google AdWords: Acest site de web utilizează Google AdWords, un serviciu de analiză al Google Inc. („Google“). Cu această ocazie este setat de către Google Adwords un cookie pe calculatorul dumneavoastră („cookie de conversie“) în măsura în care ați ajuns pe site-ul nostru prin intermediul unui anunț Google de pe site-ul nostru de web. Aceste cookie-uri își pierd valabilitatea după 30 de zile și nu sunt prevăzute pentru identificarea personală. Dacă vizitați anumite site-uri și cookie-ul nu a expirat încă, atât noi cât și Google putem recunoaște că cineva a efectuat un click pe anunț și au fost astfel redirecționați spre site-ul nostru. Cookie-urile nu pot fi astfel monitorizate prin intermediul site-urilor de web ale clienților AdWords. Informațiile obținute prin intermediul cookie-urilor de conversie sunt prevăzute pentru întocmirea unor statistici de conversie pentru acei clienți AdWord care s-au decis în favoarea Conversion-Tracking. Nu primim nici un fel de informații prin intermediul cărora să s permită identificarea personală a clientului. Dacă nu vreți să participați la procedura de Tracking, puteți refuza și setarea unui cookie necesar în acest sens-spre exemplu prin opțiunea browser-ului care dezactivează la nivel general setarea de cookie-uri. Puteți dezactiva stabilirea de cookies pentru Conversion-Tracking și prin intermediul setării browser-ului dumneavoastră astfel încât să fie blocate cookie-urile de pe domeniul „googleadservices.com“.

 

  1. Exprimarea acordului, drepturi de retragere/de contestație

 

Puteți refuza oricând o utilizare a datelor dumneavoastră în scopuri de marketing sau să vă exprimați dezacordul privind utilizarea pe viitor a datelor dumneavoastră. Puteți să ne transmiteți refuzul sau dezacordul prin e-mail la adresa de mail: contact@happymoms.ro. În măsura în care primiți prin e-mail materiale publicitare din partea noastră, puteți să vă exercitați dreptul de opoziție prin transmiterea unui email prin care solicitați să vă dezabonați. Vă rugăm să aveți înțelegere pentru faptul că implementarea refuzului/retragerii dumneavoastră din sistemele noastre s-ar putea să necesite un anume interval de timp și să mai primiți pe durata acestuia în continuare și alte mesaje din partea noastră. Termenul de soluționare al cererii Dvs. va fi de 30 de zile calendaristice. Această perioadă poate fi prelungită cu două luni atunci când este necesar, ținându-se seama de complexitatea și numărul cererilor. Asociația în calitate de operator vă va informa cu privire la orice astfel de prelungire, în termen de o lună de la primirea cererii, prezentând și motivele întârzierii. În măsura în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal aveți astfel drept la informare privind scopurile prelucrării, categoriile datelor cu caracter personal prelucrate, destinatarul acestor  date cu caracter personal, durata stocării, drepturile care vi se cuvin, proveniența datelor cu caracter personal precum și existența unei metode automatizate de luare a deciziilor. Această informare este gratuită.

Sunteți îndreptățit să solicitați rectificarea datelor cu caracter personal eronate sau incomplete care vă privesc. Aveți drepturi să solicitați ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc în măsura în care prelucrarea datelor a avut loc în mod ilicit și nu există obligații juridice de partea noastră care să contravină unei ștergeri.

Sunteți îndreptățit să solicitați restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră, vrând să vă atenționăm asupra faptului că utilizând datele dumneavoastră exclusiv pentru prestarea serviciilor Asociației nu impune acordul suplimentar al dumneavoastră referitor la primirea de materiale publicitare.

Sunteți îndreptățit să solicitați transmiterea datelor dumneavoastră, pe care ni le-ați pus la dispoziție într-un format bine structurat, uzual și lizibil în mod automatizat. Aveți dreptul la portabilitatea datelor, ceea ce presupune ca datele cu caracter personal să fie transmise de noi direct către un alt operator, în măsura în care va fi posibil din punct de vedere tehnic.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania dacă v-au fost încălcate drepturile cuvenite în raport cu protecția datelor.

 

  1. Modificarea prezentelor informații privind protecția datelor

 

Vrând să prezentăm clienților/membrilor noștri în permanență o ofertă atractivă, ne adaptăm astfel continuu cerințelor clienților. Din acest motiv pot deveni necesare actualizări ale prezentelor informații privind protecția datelor. De aceea vă recomandăm să vă informați periodic despre modificările din cadrul prezentului site.

Status actualizare mai 2018

Web Analytics