Loading...
Echipa Cluj 2017-10-29T04:48:28+00:00

Echipa Happy Moms Cluj

Echipa Cluj

Adriana Dunca – Community manager ; Cătălina Cobiltean – Online community manager; Teodora Leonte – PR Happy Moms Cluj

E-mail – happymomscluj@gmail.com

 

Adriana
Mamica de baietel si fetita, sotie, prietena, femeie, antreprenor. De pregatire psiholog, mi-am urmat pasiunea pentru marketing si publicitate si am descoperit, intr-un final, ca antreprenoriatul ma atrage cel mai mult. Vad oportunitati in jur, identific nise la care incerc sa gasesc solutii creative pe care mi-ar placea sa le implementez.
Pasiunea pentru tot ce inseamna parenting a aparut dupa ce am devenit mamica. In ultimii 3 ani si jumatate am adunat in jurul meu mamici cu aceleasi pasiuni. Imi doresc sa-mi ajut copiii sa-si gaseasca pasiunea si sa-si atinga potentialul maxim.
Sunt o optimista incurabila. Imi place sa cunosc oameni noi, „sa vad partea plina a paharului”, sa citesc, sa calatoresc, sa ma implic activ in proiecte care ma provoaca. Cred ca noi femeile putem sa le avem pe toate, daca reusim sa ne organizam bine.

Adriana Dunca

Head of Happy Moms Cluj

Eu sunt Teodora. Filolog la origine, om de marketing si comunicare, sotie si mama a doua fetite delicioase, cred cu tarie in puterea cuvantului si a comunitatilor generate de acesta.
De cand am devenit mama, totul s-a schimbat organic in jurul meu, dezvaluindu-se, tulburator si abrupt uneori, intr-o complexitate de trairi si dorinte noi. Numim asta parenting 🙂, si, desi uneori ne blocam in el, este, de departe, cea mai provocatoare si frumoasa experienta pe care am trait-o pana acum. Azi, cred si stiu ca sunt pe cel mai bun drum posibil al vietii mele, traind plin, intreg si asumat fiecare moment.
Sunt fericita sa ma implic intr-o actiune ce sprijina mamele si le ofera un context echilibrat, onest si frumos in care sa descopere noi modalitati de a impleti cele multe fatete ce le defineste – femei, prietene, sotii, mame. Mothers are mere astonishing!

 Teodora Leonte

PR specialist

Catalina
Catalina este un profesionist de un calm dezarmant si o organizare de invidiat. O femeie calda care crede in principiile si valorile Happy Moms inca din prima clipa. 

Catalina Cobiltean

Online community manager Online Community Manager

Florina
Florina Russu e profesor titular de literatură universală şi limba engleză în învăţământul de stat, 10 ani experienţă în domeniu şi fotograf de evenimente educative dedicate profesorilor, părinţilor şi copiilor.
De puţin timp antreprenor, Florina e sigură că succesul, echilibrul, deschiderea spre comunitate, schimbarea în bine este blândeţea, bunătatea, starea de bine a mămicii cu ea însăşi şi profesia ei. Mamică a doi bulgăraşi de aur, Miruna şi Dragoş, ea crede cu tărie că procesul educativ şi fotografia domeniului educaţional sunt cele mai naturale lucruri. Actul descoperirii şi al acumulării de cunoştinţe, senzaţii, sentimente, atitudini, este cel mai frumos proces formator din viaţa copiilor, al familiei şi al şcolii. Gustul pentru frumos, spune Florina, în special cel cultivat de mame, este cu atât mai performant dacă vine natural, explicit vizual dacă este împărtăşit cu toţi cei de lângă ea, dar motivat constant, căci starea de bine şi de frumos la o mamă este şi el un dat din naştere. Şi cum orice naştere e perfectă, orice mămică poate fi, mai ales dacă e antreprenor

 

Florina Russu

Happy Moms event photograher

Oana-Maria Biciusca
Numele meu este Oana-Maria Biciusca, am 27 de ani si sunt fericita mamica a unei fetite de 5 saptamani, pe numele Olivia Evelina. Pana a ramane insarcinata am lucrat in doua companii multinationale, ceea ce m-a ajutat mult sa ma dezvolt pe plan profesional. Ma consider o persoana optimista, mereu pozitiva, ambitioasa si perseverenta, muncitoare si cu visuri marete. Imi place sa socializez si sa ma implic in diverse activitati, insa sunt o persoana introverta, asa ca imi ia putin timp sa ma simt in largul meu cu persoane necunoscute. Visul meu este sa devin un antreprenor de succes, sa devin Life&Business Coach si sa scriu cel putin o carte, care sa ajute si sa influenteze in mod pozitiv cat mai multe persoane. Am avut o mica afacere de crestere a prepelitelor si vanzare de produse derivate din acestea, impreuna cu sotul meu, cu denumirea “Prepelita Harnicuta”, pe care am inchis-o din motive atat personale, cat si de business. Aceasta afacere mi-a daruit multe invataminte si, mai ales, m-a facut sa realizez ce imi doresc sa fac pe viitor, care sunt telurile mele si ca trebuie sa lupt si sa ma dezvolt continuu pentru a le realiza.
Sunt foarte incantata sa intru in echipa Happy Moms si sa ajut cat mai mult cu putinta.

Oana-Maria Biciusca

Voluntar

Web Analytics