Loading...
Echipa Cluj 2019-03-10T20:06:58+00:00

Echipa Happy Moms Cluj

Echipa Cluj

Cătălina Cobiltean – Community manager

E-mail – cluj@happymoms.ro

Catalina

Cătălina este o idealistă romantică, îi plac mâncarea simplă și bună, călătoriile și filmele de epocă. Este mamă de doi nădrăvani, motiv pentru care are mai puțin timp pentru ultimele două, însă strecoară în viața sa câte puțin din toate. Este economist de profesie, care a visat să devină cântăreață și se bucură să cânte copiilor orice i se solicită. Ca oricărei fecioare, îi place ordinea, dar a învățat să trăiască și fără ea, și caută neîncetat echilibru în tot ceea ce face. Este omul pe care toți îl cred bun la cifre și organizare, care însă este mereu în căutare de oameni frumoși și relații din care are de învățat. La Happy Moms le-a găsit pe toate.

 

Cătălina Cobiltean

Head of Happy Moms Cluj

Russu Florina, profesor titular de literatură universală şi limba engleză în învăţământul de stat, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj-Napoca, 12 ani experienţă la catedră, consilier de imagine educaţional, coordonator naţional proiecte şi programe educative, scriitor.
Mămică a trei bulgăraşi de aur, Miruna, Dragoş şi Victoria, soţia unui munte de blândeţe, a devenit de curând antreprenor în domeniul consultanţei educaţionale, iar cea mai mare împlinire profesională îi este dată de recunoaşterea naţională în domeniul educaţiei instituţionalizate, bazate pe valori şi atitudini, reprezentând, prin ceea ce face, un laborator de imagine şi imaginar în cadrul reformei şcolii româneşti contemporane.
Am ales să fac parte din echipa Happy Moms Cluj deoarece am simţit că sufletul meu de bujor de munte se poate deschide liber şi solar în această comunitate minunată de femei oneste.

Florina Russu

Consultant educaţional Happy Moms Cluj,
Coordonator Business Mom Club Cluj

Ana-Maria Mociofan

Voluntar

Sunt o fire energică și plină de entuziasm, îmi place să fiu mereu înconjurată de oameni și să mă implic cât de mult pot în comunitate. Stunt studentă la jurnalism, fotograf și administrez site-ul therightjob.ro,  care promovează diverse meserii din România. Prin articolele pe care le scriu vreau să îi ajut pe tineri să înțeleagă ce se întâmplă în diverse domenii de activitate, cum pot ajunge să practice o amunită meserie și să își dea seama dacă domeniul pe care au ales să îl urmeze li se potrivește.

La Happy Moms mi-am găsit echilibrul și pot spune că este locul unde îmi găsesc inspirația și sprijunul de care am nevoie pentru a-mi dezvolta proiectele și propria persoană. Aici am învățat că poți să le faci pe toate și să le faci bine!

Iulia Magyari

Voluntar Comunicare

Web Analytics