Loading...
Echipa Cluj 2018-11-21T06:15:17+00:00

Echipa Happy Moms Cluj

Echipa Cluj

Cătălina Cobiltean – Community manager
Catalina

Cătălina este o idealistă romantică, îi plac mâncarea simplă și bună, călătoriile și filmele de epocă. Este mamă de doi nădrăvani, motiv pentru care are mai puțin timp pentru ultimele două, însă strecoară în viața sa câte puțin din toate. Este economist de profesie, care a visat să devină cântăreață și se bucură să cânte copiilor orice i se solicită. Ca oricărei fecioare, îi place ordinea, dar a învățat să trăiască și fără ea, și caută neîncetat echilibru în tot ceea ce face. Este omul pe care toți îl cred bun la cifre și organizare, care însă este mereu în căutare de oameni frumoși și relații din care are de învățat. La Happy Moms le-a găsit pe toate.

 

Cătălina Cobiltean

Head of Happy Moms Cluj

Florina
Florina Russu e profesor titular de literatură universală şi limba engleză în învăţământul de stat, 10 ani experienţă în domeniu şi fotograf de evenimente educative dedicate profesorilor, părinţilor şi copiilor.
De puţin timp antreprenor, Florina e sigură că succesul, echilibrul, deschiderea spre comunitate, schimbarea în bine este blândeţea, bunătatea, starea de bine a mămicii cu ea însăşi şi profesia ei. Mamică a doi bulgăraşi de aur, Miruna şi Dragoş, ea crede cu tărie că procesul educativ şi fotografia domeniului educaţional sunt cele mai naturale lucruri. Actul descoperirii şi al acumulării de cunoştinţe, senzaţii, sentimente, atitudini, este cel mai frumos proces formator din viaţa copiilor, al familiei şi al şcolii. Gustul pentru frumos, spune Florina, în special cel cultivat de mame, este cu atât mai performant dacă vine natural, explicit vizual dacă este împărtăşit cu toţi cei de lângă ea, dar motivat constant, căci starea de bine şi de frumos la o mamă este şi el un dat din naştere. Şi cum orice naştere e perfectă, orice mămică poate fi, mai ales dacă e antreprenor

 

Florina Russu

Happy Moms event photograher

Oana-Maria Biciusca
Numele meu este Oana-Maria Biciusca, am 27 de ani si sunt fericita mamica a unei fetite de 5 saptamani, pe numele Olivia Evelina. Pana a ramane insarcinata am lucrat in doua companii multinationale, ceea ce m-a ajutat mult sa ma dezvolt pe plan profesional. Ma consider o persoana optimista, mereu pozitiva, ambitioasa si perseverenta, muncitoare si cu visuri marete. Imi place sa socializez si sa ma implic in diverse activitati, insa sunt o persoana introverta, asa ca imi ia putin timp sa ma simt in largul meu cu persoane necunoscute. Visul meu este sa devin un antreprenor de succes, sa devin Life&Business Coach si sa scriu cel putin o carte, care sa ajute si sa influenteze in mod pozitiv cat mai multe persoane. Am avut o mica afacere de crestere a prepelitelor si vanzare de produse derivate din acestea, impreuna cu sotul meu, cu denumirea “Prepelita Harnicuta”, pe care am inchis-o din motive atat personale, cat si de business. Aceasta afacere mi-a daruit multe invataminte si, mai ales, m-a facut sa realizez ce imi doresc sa fac pe viitor, care sunt telurile mele si ca trebuie sa lupt si sa ma dezvolt continuu pentru a le realiza.
Sunt foarte incantata sa intru in echipa Happy Moms si sa ajut cat mai mult cu putinta.

Oana-Maria Biciusca

Voluntar

Ana-Maria Mociofan

Voluntar

Roxana Pantilimom

Voluntar Comunicare

Web Analytics