Loading...
Echipa București 2019-03-10T20:06:49+00:00

Echipa Happy Moms București

Daniela Irimia este o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare personală al fiecaruia dintre noi. 

Este mamă de băiat, soție, trainer, speaker, autor și înainte de toate, antreprenorCu peste 10 ani de experiență în business și lucru cu oamenii, a ales să își dedice ultimii ani dezvoltării personale – dezvoltarea ei, a copilului ei și apoi a celorlalți oameni cu care interacționează, de la prieteni la oamenii din sala de curs și femeile din comunitățile pe care le formează.

Prin proiectul Femeia Independenta, vrea să ajute femeile să devină independente emoțional, psihologic, fizic și financiar. Pentru că femeia poate fi orice își dorește dacă vrea, dacă are susținere și îndrumarea potrivită. Și asta facem împreună și la Happy Moms.

Daniela Irimia

Head of Happy Moms București, PR

Contact București

E-mail – bucuresti@happymoms.ro

Telefon: 0724 837 869

Sunt Silvia Sucata, mama a doua fetite minunate. Imi plac plimbarile in natura, iubesc florile si cartile, muzica este cea care ma relaxeaza si nu refuz niciodata o cafea buna.

Sunt de profesie economist, am absolvit Academia de Studii Economice si activez in domeniul asigurarilor de peste 10 ani.

Am simtit nevoia unei schimbari in viata mea si cel mai firesc pas in aceasta directie a fost sa fac parte din comunitatea Happy Moms.

Proiectul Happy Moms reprezinta o calatorie alaturi de oameni minunati in dezvoltarea mea si a proiectelor mele de viitor.

Încredere, autenticitate, pasiune sunt cuvintele care mă însoțesc indiferent dacă sunt în postura de femeie, mamă sau profesionist. Și o energie fără limite care mă îndeamnă să cunosc multă lume, să formez legături pe termen lung pline de căldură, deschidere și conectare.
În 2015 am înființat Asociația Cursuri Pentru Viață, în cadrul căreia sunt coordonator de programe și facilitator. Din 2017 am început să oferim ateliere, la finalul primului an au trecut pe la atelierele noastre 149 de copii, articolele scrise de noi au fost accesate de 2579 de ori.

Dalina Andrei este o femeie obisnuită,o mamă de băiat deja adolescent, excelând însă prin sensibilitate, ca și prin dorința permanent de “altceva”.

Așa s-a întâmplat, ca, după o carieră în cercetare și un doctorat în economie, ea să fi descoperit “miracolul fotografiei”, despre care, s-a documentat , a învățat, a obtinut atestate… Așa s-a născut o nouă experiență care durează deja de 3 ani, timp in care a participat la expozitii, a publicat fotografii in reviste de profil și continuă să surprindă în imagini , unicitatea fiecarui personaj intalnit.
Dalina se întreabă permanent : “cum pot deveni și eu mare (fotograf), cum au fost aceia pe care i-am studiat, dar în același timp, să rămân cine sunt, cu căsuța, băiatul, soțul și viața noastră simplă, în splendoarea ei? Dar, la urma urmei, chiar se poate?

Prietenii ma pot gasi pe facebook pe pagina mea- D&A ProPhoto, dedicata in exclusivitate,fotografiei.

Sunt Georgiana, fost bancher, actualmente liber profesionist, mamă de 3 ani. Îi mulțumesc vieții pentru ce mi-a oferit pană în prezent. Îmi plac socializarea, călătoriile și în general am nevoie să fiu mereu activă. Sunt într-un moment al schimbărilor, simt că am un prag de care trebuie să trec să ajung în etapa următoare.
Sunt deschisă și receptivă la noi experiențe și cred că acțiunile mele în Asociația Happy Moms mă vor ajuta să descopăr în mine tot ceea ce am nevoie pentru a mă dezvolta pe plan personal și nu numai, fiind un grup în care mă regăsesc.

Silvia Sucata

Voluntar organizare Business MoM Club

Oana Văidean

Coordonator program Business Kid

Dalina Andrei

Happy Moms event photographer București

Georgiana Popescu

Voluntar organizare evenimente București

Web Analytics