Echipa București 2019-08-26T05:53:16+00:00

Echipa Happy Moms București

Bună, eu sunt Cristina, îmi poți spune Cris, sunt un om cu drag de viață și îndrăgostită iremediabil de familia mea!

Copii mei sunt cel mai prețios dar primit de la viață și datorită lor, astăzi pășesc pe drumul meu înfăptuind misiunea vieții mele aceea de a împărtăși cu ceilalți beneficiile ascultării, întrebărilor și a depășirii obstacolelor prin prezența și autenticitate.

Inginer și economist de profesie, știu că orice problemă are soluție. vreme de 15 am găsit soluții în corporații pentru business și pentru angajați. de doi ani însă, sunt Coach, Strateg personal și ajut oamenii să treacă peste concepte învățate, să își creeze propriul sistem de sprijin.

Coaching-ul este un stil de viață de acum pentru mine iar prin prezența în comunitatea Happy Moms mi-am propus să contribui la construirea relațiilor între oameni bazată pe principii sănătoase de comunicare. Îți mulțumesc Dana Lupșa, pentru onoare de a reprezenta Asociația în București

Cristina N. Stancovici

Head of Happy Moms București, PR

Contact București

E-mail – bucuresti@happymoms.ro

Telefon: 0724 837 869

Sunt Silvia Sucata, mama a doua fetite minunate. Imi plac plimbarile in natura, iubesc florile si cartile, muzica este cea care ma relaxeaza si nu refuz niciodata o cafea buna.

Sunt de profesie economist, am absolvit Academia de Studii Economice si activez in domeniul asigurarilor de peste 10 ani.

Am simtit nevoia unei schimbari in viata mea si cel mai firesc pas in aceasta directie a fost sa fac parte din comunitatea Happy Moms.

Proiectul Happy Moms reprezinta o calatorie alaturi de oameni minunati in dezvoltarea mea si a proiectelor mele de viitor.

Încredere, autenticitate, pasiune sunt cuvintele care mă însoțesc indiferent dacă sunt în postura de femeie, mamă sau profesionist. Și o energie fără limite care mă îndeamnă să cunosc multă lume, să formez legături pe termen lung pline de căldură, deschidere și conectare.
În 2015 am înființat Asociația Cursuri Pentru Viață, în cadrul căreia sunt coordonator de programe și facilitator. Din 2017 am început să oferim ateliere, la finalul primului an au trecut pe la atelierele noastre 149 de copii, articolele scrise de noi au fost accesate de 2579 de ori.

Dalina Andrei este o femeie obisnuită,o mamă de băiat deja adolescent, excelând însă prin sensibilitate, ca și prin dorința permanent de “altceva”.

Așa s-a întâmplat, ca, după o carieră în cercetare și un doctorat în economie, ea să fi descoperit “miracolul fotografiei”, despre care, s-a documentat , a învățat, a obtinut atestate… Așa s-a născut o nouă experiență care durează deja de 3 ani, timp in care a participat la expozitii, a publicat fotografii in reviste de profil și continuă să surprindă în imagini , unicitatea fiecarui personaj intalnit.
Dalina se întreabă permanent : “cum pot deveni și eu mare (fotograf), cum au fost aceia pe care i-am studiat, dar în același timp, să rămân cine sunt, cu căsuța, băiatul, soțul și viața noastră simplă, în splendoarea ei? Dar, la urma urmei, chiar se poate?

Prietenii ma pot gasi pe facebook pe pagina mea- D&A ProPhoto, dedicata in exclusivitate,fotografiei.

Eu sunt Claudia Popovici, am 35 de ani şi sunt mamă de fetiţă.

Meseria mea de bază este cea de inginer, însă odată cu venirea pe lumea a fetiţei mele, m-am simţit inspirată să dau viaţă pasiunilor mele.

Imi plac artele frumoase şi am o iubire imensă pentru designul grafic.Cred cu tărie că tot ce se întamplă are un sens.

Am cunoscut comunitatea Happy Moms online şi am rezonat puternic cu viziunea lor de a crea un mediu suport pentru mămicile antreprenor şi de a susţine noua generaţie cu o educaţie de calitate.

Aleg să susţin această echipă frumoasă care va oferi societăţii copii înţelepţi, creativi şi responsabili.

Sunt Georgiana, fost bancher, actualmente liber profesionist, mamă de 3 ani. Îi mulțumesc vieții pentru ce mi-a oferit pană în prezent. Îmi plac socializarea, călătoriile și în general am nevoie să fiu mereu activă. Sunt într-un moment al schimbărilor, simt că am un prag de care trebuie să trec să ajung în etapa următoare.
Sunt deschisă și receptivă la noi experiențe și cred că acțiunile mele în Asociația Happy Moms mă vor ajuta să descopăr în mine tot ceea ce am nevoie pentru a mă dezvolta pe plan personal și nu numai, fiind un grup în care mă regăsesc.

Simona Ștefănescu

Mamă ghidușă a 2 copii / antreprenor de 15 ani / marketing & communication manager în multinațională, acum doar pentru societatea de avocatură / coordonator voluntari la „Ajungem Mari” de 3 ani. Iar de 6 ani lucrez cu copii (din școli de stat și private, centre educaționale, copii cu abilități înalte sau copii din centre de plasament), predându-le educație financiară și antreprenorială.

Ador copiii, mă fascinează. Învăț de la ei permanent. Așa că am creat primul HUB (on- și offline) pt copii și familie: Fabrica de Zâmbete – Kids & Family Hub.

Am realizat că prima lecție de educație financiară o primisem în copilărie de la bunicul meu, care strângea într-un cont CEC fiecare pensie alimentară a mea, adăugând și el o sumă. Iar pe acest drum nou, plin de oportunități, am pornit după ce am vizionat un discurs TEDx, care spunea că îi ducem pe copii la karate, limbi străine sau balet, dar nu ne gândim că poate ei sunt buni să vândă, să își construiască propria afacere mai târziu. Dar și după ce am citit statisticile despre România pe ultimul loc la educație financiară în UE.

Proiectele de educație financiară concepute de mine pentru copiii din centrele de plasament (București + 20 județe) se bucură și acum de succes, iar primul a luat Premiul „Proiectul Anului” la Gala Națională a Voluntarilor 2019 (grant Raiffeisen Bank obținut de „Ajungem Mari”).

Blogul meu de educație financiară așteaptă haine noi în curând (cel vechi poate fi gasit aici: http://smartparents-richkids.blogspot.com/), vă dau de veste.

20 de ani de experiență în organizare de evenimente interne și externe, team buildings, evenimente pentru copii. Vorbesc fluent engleză și franceză, îmi place să călătoresc și să îmi duc copiii la tot felul de evenimente culturale și muzee.

M-am alăturat echipei Happy Moms cu gândul să pun umărul, dar și să cunosc femei minunate.

Silvia Sucata

Voluntar organizare Business MoM Club

Oana Văidean

Coordonator program Business Kid

Dalina Andrei

Happy Moms event photographer București

Claudia Popovici

Voluntar organizare evenimente

Georgiana Popescu

Voluntar organizare evenimente București

Simona Ștefănescu

Manager proiect Business Kid

Web Analytics