Dana Nalbaru. Muzica Uneste Suflete

Dana Nalbaru

Dintotdeuna am admirat oftand a drag, oamenii care canta armonios, tandru, imbratisat si mangaios. Asa ca toate gandurile m-au dus catre Dana.

 

O femeie modesta, o mama pentru care Sofia este un univers, melodiile o viata, iar prezentul concret si verde. Pur si simplu. Am descoperit o sursa de inspiratie cu zambet candid, melodios si inconjurat de frumos, natural si firesc. Cineva m-a intreabt daca o stiu pe Dana, am raspuns: acum da.

question Sotie, mama, freelancer. Ordinea corecta din punct de vedere al importantei, ar fi?

Mama, sotie, freelancer

10291785 510109915767285 9198516739548092374 n doi-doua2

question De ce consiederi ca mamicia este cea mai importanta parte din viata ta, cum ai ajuns sa gandesti asa si de ce?

Pentru ca vine din mine. Nu este ceva ce imi programez sa fac. Cand sunt departe de copilul meu, pentru ca n-am de ales (atunci cand pot alege, aleg sa stau cu el) ma gandesc numai la el, la ce face, daca e bine, daca a mancat, daca e imbracata bine, daca si-a facut temele, daca e odihnita… d-astea de mama, iar grija vine in mod firesc. Si stiu ca orice as face, oricat de important ar fi, nu poate fi mai important decat este ea pentru mine.

question Cine este mama Dana Nalbaru?

O mama care isi iubeste la nebunie copilul si care ar face orice ca sa il vada fericit. Si sunt o femeie ca toate celelalte, care mai stie, printre altele si sa cante.

question Cine este artistul Dana Nalbaru?

O fata care canta frumos.

question De ce crezi ca muzica te-a ales?

Cred ca a fost lasat de la Dumnezeu sa fac muzica. Si El m-a ales pe mine pentru ca, probabil, stia ca o sa cant despre iubire.

question Cum te-a transformat rolul de mama?

Nu ma gandesc la a fi mama ca la un rol, ca la ceva ce trebuie sa execut foarte bine dupa care sa ma intorc la “normalitatea” mea. A fi mama pentru mine este ceva absolut natural, toate celelalte lucruri sunt pe langa asta… inainte de a naste ma raportam la mine in toate alegerile mele. Acum, in toate, la Sofia.

question Daca ar fi sa iei totul de la capat ai faca ceva diferit legat de cariera?

Da, cred ca da.

question Ce ai face diferit legat de cariera, de evolutia profesionala? Decizii, oameni sau circumstante? De ce?

In acest moment mi-e foarte greu sa spun ce as face diferit pentru ca tot ce a fost, a fost si nu mai pot aduce inapoi iar a ma gandi mai mult de cinci minute la ce a fost si daca pot schimba ceva este pierdere de vreme. E clar ca nu pot schimba trecutul. Daca, prin absurd, as putea da timpul inapoi, sa o iau de la capat dar cu mintea de-acum, as lua decizii legate de oamenii carora le-am permis sa-mi influenteze in mod negativ viata.

question Dar legat de familie?

Nu, familia mea e minunata.

 

question Ai vreodata mustrari de constiinta, ganduri ca ai fi putut face ceva diferit? Vreodata? Care sa determine evolutia ulterioara a copilului tau? Poate vreun talent ascuns care a ramas ascuns…

In relatia cu copilul meu nu am mustrari de constiinta si stiu ca totul este asa cum trebuie sa fie. Cu ea sunt si am fost mult mai atenta decat cu mine insami si nu am indoieli vis a vis de faptul ca ceea ce fac este corect.

question Cum imbini rolul de mama cu cel de artist?

Am pus pe locul doi profesia mea si asta face ca lucrurile sa fie usoare pentru ca stiu la ce sa renunt. Nu ma impart intre munca si familie, sunt mama si sotie dedicata (asta cred, cel putin) si, daca este timp pentru alte lucruri, le fac si pe acelea.

question Cum iti propui sa evoluezi ca artist si ca mama in urmatorii ani?

Nu imi propun nimic. Vreau sa am o relatie buna cu copilul meu, ca si pana acum…dar, ce va fi, numai Dumnezeu stie. Ma bucur de fiecare zi asa cum este ea si incerc sa nu traiesc in viitor sau trecut ci doar sa ma bucur de tot ce am si ce e in jurul meu.

question Un sfat pentru mamele care doresc sa lucreze pe cont propriu?

Pe cont propriu este foarte greu dar stiu o gramada de mamici care au reusit. Au fost perseverente si si-au stabilit foarte clar ceea ce ce vor, apoi s-au tinut de acea dorinta fara sa se lase doborate de momentele dificile. Important e sa incepi sa mergi…

question Un gand despre Happy Moms?

Happy Moms multumesc ca m-ati primit in randul vostru.

 

Dana Nalbaru este mamica de Sofia de 7 ani impliniti, o femeie pentru care iubirea, credinta, familia, muzica, libertatea sunt cele cinci cuvinte cheie care o caracterizeaza, care canta in “Zbor” o delicata “Balada”, crede ca “Am nimic fara tine“, merge pe drumul unei vieti in care “Amandoi” este complet in trei, respira culoare cand e “Soare” si face lucruri senine, prezente. Maine e o noua zi. Multumesc Dana.

Dana Lupsa

2017-10-03T11:51:20+00:00

Leave A Comment

Web Analytics