Cosmetice Naturale Luthelo Si Loredana KASCHOVITS

Cosmetice Naturale Luthelo

Luthelo. Natural ca o atingere! Cate putin despre natura, originalitate, origine, acasa si sapun.

Tocmai din Deva, acum stabilita in Sibiu este mamica priceputa ce a pus la cale o afacere naturala ca aroma de cer senin, senina ca gandurile de copil si infloritoare ca ploaia de vara. Loredana Kaschovits este la fel de vesela dar totodata serioasa si implicata, priceputa si determinata. Am descoperit-o cu drag si mandrie, am remarcat ca ne plac amandoura proiectele frumoase: mie Luthelo, ei Happy Moms. Si am decis sa stam de vorba pe indelete.

Asa am aflat ca Luthelo este un amestec de pasiune si har, dupa retete cu ganduri si zambete de copii. Dar o linie de produse atat de serioase ca nici nu te-ai gandi cum in acelasi atelier cochet pot sa isi faca loc, fara sa dea din coate, de la grasimi vegetale, unturi si uleiuri pana la absoluturi pretioase, toate mestesugit amestecate cu talent si pasiune pentru lucrul temeinic realizat.

luthelor1

Luthelo a pornit de la o nevoie a familiei si de la un amestec de silabe corespunzand prenumelui Loredanei si al celor doi copii ai ei. A evoluat firesc, cererea crescand pe masura trecerii anotimpurilor, adaugand gamei sapunurilor si ulei de corp, emulsii pentru ten sau chiar ulei de protectie solara. Toate sunt realizate cu ingrediente naturale, cu dragoste si parfum de suflet de mama.

Articole utile gasiti pe blogul ei: Luthelo: DIY, sau informatii utile despre chimicalele din cosmetice Luthelo: vreau sa stiu . Va invitam si in magazinul ei virtual: curat si aerisit. Natural ca o atingere! www.luthelo.ro

2017-10-03T11:49:03+00:00

Leave A Comment

Web Analytics