Conferința motivațională MAMA 2019-04-08T19:16:38+00:00

Conferința Motivațională M.A.M.A 2019 Brașov

Ma inscriu la conferinta!

Florin Păsat

Trainer, speaker, life coach

Florin Păsat este tată, soț, antreprenor, speaker, coach, autorul best-seller-ui pe Amazon ”WOW NOW! The New Guide To Reclaim an Abundant and Spectacular Life” (titlul românesc ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”).

Este creatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!”, proiect care are ca obiectiv să ofere tuturor participanților cele mai simple și mai eficiente tehnici – cu rezultate dovedite – pentru a-și îmbunătăți situația financiară, a avea relații împlinite, un corp sănătos și plin de energie și o minte echilibrată.

Dorian Lungu

Fondator Luado

Dorian Lungu este fondator Luado, afacere demarată în anul 2011, o decizie surpinzătoare pentru cunoscuții săi, afacere pe care o dezvoltă în paralel cu o alta, în domeniul IT.

Marian Bălan

Manager general ETi

Cu peste 15 ani de experiență pe piața bunurilor de larg consum, Marian Bălan a ocupat anterior venirii în echipa Eti funcția de Director de Vanzări în cadrul Secom, unul dintre cei mai importanți distribuitori de suplimente alimentare pe piața locală.
Absolvent al Facultății de Management și Administrarea Afacerilor, Marian și-a consolidat cariera în cadrul unor companii de renume precum Mars, Danone sau Coca-Cola HBC, dar a avut experiențe și în inițiative antreprenoriale.

Tatian Diaconu

International Development Leader al Ceetrus

Nimeni n-a ştiut că Immochan România (acum Ceetrus România) se va dezvolta atât de repede, iar la aproape 6 ani de la începerea activităţii sale în România, Tatian si echipa sa de 60 de oameni administrează centre comerciale, clădiri de birouri și proiecte rezidențiale de circa 400 milioane de euro. Cea mai importantă investiție din România a companiei este modelul de regenerare urbană Coresi Brasov. Pe o fosta platforma industrială, de peste 100 de hectare, echipa Ceetrus a redat comunității un cartier modern, un adevărat generator de fericire urbană.

Ma inscriu la conferinta!

Alexandru Iliescu

Fondator Mondly

Alexandru Iliescu este fondatorul aplicației de învățare a limbilor Mondly. Aplicația are peste 30 de milioane de utilizatori în 190 de țări. În timp ce majoritatea aplicațiilor de învățare a limbilor invitau utilizatorii să învețe de la limba engleză, Mondly le permite să învețe din oricare din cele 33 de limbi pe care le pune la dispoziție. Aplicația a fost dezvoltată în cadrul companiei înființată de Alex și de fratele său. În martie 2018, a fost lansat modulul MondlyAR care utilizează realitatea augmentată pentru a ajuta utilizatorii să învețe mai repede. Un profesor virtual interacționează cu utilizatorul, pune întrebări și corectează greșelile.

Adrian Lesenciuc

Poet, prozator, critic literar

Adrian Lesenciuc este un poet, prozator, critic literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România din 2000. A debutat cu poezie  în 1998 și ulterior a publicat numeroase cărți, printre care lucrarea Cimitirul eroilor care a fost distinsă cu premiul Romanul anului 2017-2018 la Colocviul Romanului Românesc Contemporan (octombrie 2018).

Florin și Ioana Grozea

Florin și Ioana Grozea

Wunderlich Judith

Artist

Sunt solist instrumentist în cadrul orchestrei simfonice a  Filarmonicii Brașov . În cei 35 de ani de activitate artistică am cântat atât ca  solist concertist cât și în recitaluri solo sau alături de colegi instrumentiști din țară sau străinătate. Dorind să fac cunoscut acest minunat instrument, am prezentat harpa la grădinițe, școli, în cadrul acțiunilor de voluntariat pentru Hospice cântând în Centrul de zi pentru copii și adulți. Mă bucur să vorbesc despre instrumentul meu și să cânt celor ce își doresc să cunoască harpa chiar în afara sălii de concert.
Irina a început harpa de un an și jumătate,  fiind în  clasa a II-a la Liceul de Artă  Tudor Ciortea Brașov . Chiar dacă are doar 9 ani , a impresionat cu talentul și muzicalitatea ei la numeroasele manifestări muzicale la care a participat.

Sponsori și parteneri

Sponsor gold

Sponsor silver

Sponsor silver

Sponsor silver

Sponsor silver

Partener 

Filmare oficială

Partener media

Sponsori și parteneri

Partener principal

Partener 

Partener 

Partener

Fotografii oficiale

Partener 

Partener media

Ma inscriu la conferinta!

Conferința Motivațională M.A.M.A – 2014-2018

Ediții anterioare

Conferința MAMA

Conferința MAMA

Conferința MAMA

Web Analytics