Loading...
Conferința motivațională MAMA 2019-02-19T19:54:12+00:00

Conferința Motivațională M.A.M.A 2019 Brașov

Florin Păsat este tată, soț, antreprenor, speaker, coach, autorul best-seller-ui pe Amazon ”WOW NOW! The New Guide To Reclaim an Abundant and Spectacular Life” (titlul românesc ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”).

Este creatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!”, proiect care are ca obiectiv să ofere tuturor participanților cele mai simple și mai eficiente tehnici – cu rezultate dovedite – pentru a-și îmbunătăți situația financiară, a avea relații împlinite, un corp sănătos și plin de energie și o minte echilibrată.

În cei peste 7 ani de când funcționează proiectul ”Atrage Abundența în Viața Ta!” a acumulat o experiență de peste 3.700 de sesiuni de coaching cu femei proprietar de afacere și femei manager aflate pe diverse niveluri de management în companiile angajatoare, ajutându-le să obțină un echilibru între viața personală și viața profesională.

Dorian Lungu este fondator Luado, afacere demarată în anul 2011, o decizie surpinzătoare pentru cunoscuții săi, afacere pe care o dezvoltă în paralel cu o alta, în domeniul IT.

Alexandru Iliescu este fondatorul aplicației de învățare a limbilor Mondly. Aplicația are peste 30 de milioane de utilizatori în 190 de țări. În timp ce majoritatea aplicațiilor de învățare a limbilor lăsau utilizatorii să învețe de la limba engleză, Mondly îi permite să învețe din oricare din cele 33 de limbi pe care le pune la dispoziție. Aplicația a fost dezvoltată de studiourile ATi Studios din Brașov, înființate de Iliescu și de fratele său. În martie 2018, a fost lansat modulul MondlyAR. Utilizează realitatea augmentată pentru a ajuta utilizatorii să învețe mai repede. Un profesor virtual interacționează cu utilizatorul, pune întrebări și corectează greșelile.

Instant Factoring este o platformă on-line de factoring, care oferă acces la numerar pentru întreprinzătorii mici în maxim 24 de ore prin conversia creanțelor companiilor care se alătură lichidității. Numărul de facturi care nu au atins data scadenței. Consiliul de lansare include Cristian Ionescu, fost director executiv al Coface Romania, Bulgaria si Slovacia; Piotr Swieboda, CEO al Inovo VC; și Alexandru Lăpușan, fondator al companiei de soluții IT Zitec.

Startup-uri și antreprenori din 10 țări au concurat la ediția 2018 a CESA. Concurenții au venit din Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Croația, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Adrian Lesenciuc este un scriitor polivalent, membru al Uniunii Scriitorilor din România din 2000. A debutat cu poezie  în 1998. A publicat numeroase cărți, printre care: Postmodernitatea. Un posibil model de structurare a mozaicului a-valoric, eseu (Ed. Antet, 2005);Moartea noastră cea de toate zilele, roman (Ed. Minerva, 2008); Cartea de apă. Cu Borges, privind râul, poezie (Ed. Cartea românească, 2016); Cimitirul eroilor, roman (Libris Editorial, 2017); Limbile vântului, roman (Ed. Cartea Românească, 2018). Lucrarea Cimitirul eroilor a fost distinsă cu premiul Romanul anului 2017-2018 la Colocviul Romanului Românesc Contemporan (octombrie 2018).

Cu peste 15 ani de experienta in piata bunurilor de larg consum, Marian Bălan a ocupat anterior venirii in echipa Eti functia de Director de Vanzari in cadrul Secom, unul dintre cei mai importanti distribuitori de suplimente alimentare pe piata locala.
Absolvent al Facultatii de Management si Administrarea Afacerilor, Marian si-a consolidat cariera in cadrul unor companii de renume precum Mars, Danone sau Coca-Cola HBC, dar a avut experiente si in businessuri antreprenoriale.

Florin și Ioana Grozea

Conferința Motivațională M.A.M.A – 2014-2018

Ediții anterioare

Conferința MAMA

Conferința MAMA

Conferința MAMA

Web Analytics