Carmina Nicolescu – Membra Business Mom Club

Carmina Nicolescu

Carmina a fost alaturi de Happy Moms inca de acum 3 ani, de la primele intalniri care pe vremea aceea se numeau Mamici de poveste. Ii multumim pentru sinceritate, sprijin si pentru ca prin contributia ei, sustine proiectul Business Mom III.

1. Cum v-ati caracteriza in 5 cuvinte?
Sensibila, romantica, ambitioasa, intelegatoare, zambitoare.

2. Cum ati caracteriza afacerea dumneavoastra in 5 cuvinte?
O cale frumoasa de a trai viata.

3. Ce altceva ar fi util sa mai stim despre dumneavoastra?
Sunt super energica, imi place viata, cu provocari si impliniri. Nici o secunda nu ma plictisesc si tot timpul am ceva de facut, gandit. Dar imi plac si momentele de liniste si le petrec de obicei…..doar cu mine.

4. Cum a inceput povestea afacerii dumneavoastra si de ce?
A inceput cu sotul meu, care si-a deschis o sala de Qwan Ki Do, iar eu am promis sa ii merg alaturi, in dreapta sau in stanga, la fiecare antrenament. Si cu copiii de mana, m-am tinut de promisiune. Intre timp promisiunea a devenit o placere si o implinire sufleteasca si facem impreuna acest lucru, de 11 ani. Personal, am crescut si am ajuns centura neagra si instructor, datorita sotului meu, care are centura neagra 3 dang. El este in continuare antrenorul meu si ghidul meu inspirational in ceea ce inseamna antrenamentele si modul meu de viata.

5. Care a fost cel mai greu moment din evolutia profesionala?
Aproape ca imi vine sa plang..…Cel mai greu moment a fost cel in care am ramas sa conduc antrenamentele din sala de la Brasov, singura. Si daca as putea sa imi pun o dorinta, aceasta ar fi, ca sotul meu, instructorul meu si tatal copiilor mei, sa se intoarca acasa. Si cum dorintele frumoase de obicei se implinesc, stiu ca e chestiune de timp pana cand asa o sa fie.

6. Care a fost cel mai dificil moment al afacerii?
Cel in care femeia trebuia sa demonstreze ca poate conduce o sala in care se predea arte martiale. Artele martiale si femeile…. Subiect de discutat.

7. Sunteti mama. Ce schimbari a adus acest statut in viata profesionala?
Poate ca putina caldura materna, poate ca putin mai mult tact si poate ca si cateva lacrimi de intelegere pt mamicile copiilor care ne intra in sala, au schimbat si rezolvat multe neintelegeri interne , in mine. Atat pe plan personal, cat si in plan profesional.

8. Cum decurge o zi din viata dumneavoastra?
As spune ca magnific in 2017. Cu telefonul sotului care imi spune “ Buna dimineata “ din Zalau, un pahar cu apa, o lingura de zeama de lamaie, exercitii fizice simple, ritualuri zilnice, gradinita si mai nou acasa. Apoi antrenamente seara si muzica de meditatie. Anul 2017 mi-a adus schimbari majore, de fapt renuntari la toate activitatile care ma indepartau de casa si familie. Astfel ca din 4 joburi, am decis sa raman cu doua…..anunt in premiera, in acest interviu.

9. Ce planuri de viitor aveti in plan personal si profesional?
Viitor inseamna si prezent. Deci planul meu e sa fiu eu. Sa imi redescopar familia, sa traiesc clipa si ziua, sa ma bucur de fiecare moment care imi face bine pe interior. Planul meu este sa imi vad interiorul. Imi era dor de el si l-am lasat singur cam mult timp. Pe exterior, am facut destule in ultimii ani, mi-am dovedit ca pot, dar a sosit momentul sa ma opresc. Am explorat sufficient cat sa spun stop. Urmeaza un timp in care, voi petrece timp cu mine. Am nevoie sa ma redescopar si sa ma recompun. Cine intelege acest lucru, face parte din mine.

10. Ce ar trebui sa stie o mama care doreste sa porneasca o afacere?
O Doamne….O mama care doreste sa porneasca o afacere, déjà si-a inceput o afacere.

Draga mamica, esti foarte buna si inimoasa si poti face tot ceea ce visezi. Iti spune o mama a doi baieti, de 19 si 15 ani!

Multumim Carmina pentru inspiratie si energie!

2017-10-03T12:13:53+00:00

Leave A Comment

Web Analytics