Carmina Nicolescu – Arte Martiale, Pasiune Si Putere

Carmina Nicolescu

Pe Carmina Nicolescu am cunoscut-o la unul dintre evenimentele Happy Moms. Ne-a cucerit cu bucuria, zambetul si sinceritatea, am discutat despre pasiunea ei pentru Qwan Ki Do, si apoi a acceptat sa ne raspunda la cateva curiozitati. Am descoperit o femeie hotarata, capabila, implicata, voluntar la Asociatia Copii de Cristal, mama, manager, antrenor Qwan Ki Do.

 

question Cum o caracterizezi pe Carmina Nicolescu?

Un om care a asteptat mult prea mult pentru a fi ceea ce este in prezent; dar cred ca a meritat pentru ca am acumulat ani de zile…maturitate!

question Cum este rolul de mama?

Nu cred ca e un rol, e o sarcina primita de Sus, care se invata, nu e genetica.

question Ai un ONG. Catre este povestea lui?

Am o asociatie sportiva impreuna cu sotul meu; a inceput pentru noi, ca familie, pentru ca doream sa facem acest sport Qwan Ki Do, intr-o sala, iar in cei 7 ani de cand o avem, am crescut frumos si familia noastra s-a inmultit ca numar de practicanti.

 

question Cum reusesti sa te imparti intre familie si profesie/ONG?

Ma completez in fiecare zi; daca ar trebui sa renunt la una dintre ele, piesele nu s-ar mai aranja, ele impreuna constituie…”EU”.

question Cum se imbina toate rolurile din viata ta?

Se imbina, fara spatiu, sunt norocoasa ca tot ceea ce fac fac cu placere si este tot ce imi doresc; pentru ca eu mi-am ales ce sa fac in viata, am muncit pentru a se aseza asa lucrurile.

question Ce moment a fost cel mai dificil in plan profesional? Dar in plan matern?

Cand mi s-a propus sa preiau gradinita ca si director, veneam dupa 8 ani de ingrijire a copiilor, eram intr-o mare gaura neagra si 2 saptamani am plans in continuu si am vrut sa renunt, totul mi se parea dificil… In plan matern, cei 8 ani mi s-au parut a fi destul de dificili. Recunosc sincer, nu sunt o mama de profesie, insa am prietene foarte bune care sunt nascute pt acest rol si le admir enorm.

 

question Cum arata viitorul ONG-ului tau?

Am planuri mari, dar nu ma grabesc, ca si crestere a numarului de practicati, prefer lent si bine decat repede si prost…am ceva idei…

question Ce le transmiti mamicilor care doresc sa infiinteze un ONG?

Nu-mi plac oamenii care dau sfaturi, dar ii iubesc pe cei care vorbesc din experienta, asa ca le spun doar sa fie”ele”, sa faca exact ce simt si isi doresc; intuitia feminina este doar feminina!

 

question Ce parerea ai despre Happy Moms?

M-am simtit foarte bine cu voi, iar pe tine Dana te felicit pentru ca faci ce iti doresti!

Pa Carmina Nicolescu o gasiti la Clubul Hac Long Trao, antrenand cu energie si pasiune. Sa sadim sanatate si miscare cu orice prilej!

 

Interviu realizat de Eliza Cherulescu Biro (editor Suntpitic.ro)

2017-10-03T11:47:29+00:00

Leave A Comment

Web Analytics