Bijuterii Cu Suflet

 

Bijuterii Cu Suflet

Simona este pasionata de margele, ocupatie la care adaugand personalizare, ii aduce satisfactia zambetului clientelor fericite.

1. Cine este Simona si cand a inceput povestea ei ?

Simo, pentru ca asa imi spune toata lumea, e o femeie ce a descoperit in timp ca puterea femei sta in taria sufletului ei si in iubirea ce o daruieste.

Simo e o femeie ce a pierdut aproape totul intr-o clipa si a invatat in ani sa se descopere .

Amuzant, inceputul proiectului SimoSo e legat de o pereche de pantaloni albi ai fiicei mele ce aveau la tiv o dantela din margelute care s-a rupt. Din margelutele desfacute am facut primul colier care a asteptat ceva timp o incuietoare. Pe atunci nu stiam ca pana si incuietorile se pot face din margele. Apoi am cautat pe internet materiale, am dat peste Mariashop si asa am intrat in lumea margelutelor.

Cum eu sunt imobilizata la pat, So este cel care ma ajuta ca sa pot sa margelesc.

SimoSo reprezinta doua suflete unite prin iubire si intelegere, Simo si So.

2. De ce bijuterii ? De unde pasiune ?

Din dorinta de a o bucura pe fiica mea, fana a bijuteriilor handmade cam de cand avea 12 ani, am invatat mesteritul bijuteriilor handmade. Am descoperit ca in timp ce lucrez pot medita, ma pot ruga in liniste si asta ma relaxeaza.

Apoi am simtit bucuria. Cand terminam cate un proiect si vedeam de ce am fost in stare, mi se umplea sufletul de bucurie. Cand vedeam admiratia alor mei simteam ca intr-un fel atipic sunt si eu capabila sa realizez ceva, chiar si asa paralizata cum sunt.

Daca Dumneazeu a fost atat de bun cu mine sa imi lase mintea si mainile functionale, am gasit si calea sa pot realiza ceva cu ele.

Cred ca pasiunea s-a strecurat in sufletul meu cu fiecare proiect, din dorinta de a darui din bucuria mea si altora.

3. Ai surse de inspiratie ?

Am invatat singura tehnici de margelit, micromacrame, etc.,de pe Youtube, Printerest.

Insa, cu adevarat, ma inspira oamenii, natura si materialele cu care lucrez.

4. Care este cea mai mare realizare a ta in acest domeniu ?

Cea mai draga realizare a mea e setul “Silver night”, pentru fiica mea.

Cea mai insorita realizare a mea cred ca e setul “Sunshine”.

Si sper sa urmeze si altele !

5. Ce planuri de viitor ai ?

Imi doresc sa evoluez. Planurile mele de viitor sunt pe mai multe directii: familie, handmade, lupta impotriva violentei domestice si suflet. Pentru ca toate astea ma reprezinta.

6. Ce ai transmite femeilor din comunitatea Happy Moms ?

Prin oricate incercari ale vietii am trecut, in adancul sufletului meu am fost, sunt si sper sa raman o “happy mom”.

Tuturor mamelor eu doar atat pot sa le spun: cand va e greu, priviti-va in ochi copii, luati-i in brate sa simtiti inima lor batand langa inima voastra si o sa gasiti in voi putere, energie si iubire ca sa va impliniti visele voastre si ale copiilor vostri.

Eu, ca mama am fost acuzata, judecata, admirata, dar prin prisma a tot ceea ce am trait am invatat ca benefic imi este sa imi folosesc energia pentru a vindeca, a creea, a darui si ca sa pot sa-mi traiesc viata cu drag.

Firul vietii se inoada si se deznoada ca si firul cu care cos eu margelute, insa cu rabdare, atentie si iubire viata noastra poate fi ca o bijuterie pe care noi ne-o cream.

2017-10-03T12:10:54+00:00

Leave A Comment

Web Analytics