Miscare Pentru Copii Cu Bebe Rostogol

Bebe Rostogol

Pentru ca vine primavara si este motiv de mare veselie si intoarcere la natura, natural, santate si miscare, am dibuit ceva cu tumbe, cantec si voie buna. Picii sunt de-a dreptul fascinati de Ioana si tot ce se intampla acolo.

 

Am aflat ca Bebe Rostogol – Baby Gym este primul si singurul program de stimulare senzoriala prin gimnastica si masaj din Brasov incepand cu 1 noiembrie 2013. Ioana Medrea este profesor de educatie fizica si sport ( gradul II), antrenor de gimnastica artistica de performanta din 2003 si maseour cu certificat din 2004, iar Bebe Rostogol este inspirat de fiica sa, Ana, care a implinit un an pe 9 martie 2014.

 

La Baby gym bebelusii nu fac forta si sau elemente complicate din gimnastica, ci se urmareste prin exercitii bine alese stimularea simturilor bebelusilor (vaz, auz, echilibru, tactil-mecanoreceptia, orientarea in spatiu-propioceptiv) prin stimularea acestor simturi se creeaza mai multe retele neuronale decat la un bebelus nestimulat. Astfel, cu cat mai multe retele neuronale formate, cu atat un bebelus/copil/adolescent/adult mai istet si adaptabil. In timpul sedintei de baby gym parintele este cel care executa exercitiile cu bebelusul din dotare, Ioana doar stabileste exercitiile si da o mana de ajutor daca este cazul.

Frumoasa initiativa, sanatoasa si voinica, merita explorata.

Echipa Happy Moms

2017-10-12T05:10:05+00:00

Leave A Comment

Web Analytics