Loading...

Editia A II-A – AtelieR Si Versus Project

A doua editie a seriei evenimentelor “La sfat cu mamicile”, 29 aprilie, Friends Lounge, ora 18.00, invitata Simina Taraboanta.

 

Simina este mamica de Luca, din 2000 presedinta Asociatiei AtelieR, care se ocupa cu educatia pentru studenti, din 2006 este owner-ul Versus Project, care se ocupa cu educatia adultilor. De 14 evaluator de proiecte din fonduri structurale la Ministerul Fondurilor Europene, de anul acesta este evaluator al Comisiei Europene pe Erasmus+. Luca are 2 ani si 9 luni, merge la gradi si e fascinat complet de lumea de acolo.

Opinii ale mamicilor participante:

Beatris: Orice mamica are nevoie si de momente de respiro – Unii ar zice: -Pai tot cu mama. Da, tot cu mame, dar nu orice mame, ci Happy Moms . Eu m-am simtit bine, desi am mers fara sa cunosc pe cineva dinainte. Am invatat despre ONG-uri si antreprenoriat intr-o atmosfera prietenoasa si dulce )

Annemarie: Ma bucur ca am fost si la a doua editie, foarte faina! Atmosfera calda, discutii interesante, concrete, eu – relaxata ( picii mei erau dincolo mesterind, deci nici o graba acasa ). Abia astept editia urmatoare, eu nu cunosc toate mamicile, dar in timp voi reusi asta. Sunt curioasa acum, ce ne vei mai pregati, Happy Moms, pentru data viitoare si ce locatie. Imi place, asa mai ies si eu din rutina si mai cunosc Brasovul!  Multumesc!

Monalisa: Prima ediție, succes! A doua ediție și mai de succes! Ma bucur enorm să fiu printre voi, sa aflu informatii noi si numai bune de pus în practică. Multumesc Simina pentru ca ne-ai împărtășit din experienta ta. Happy Moms, join!

 

IMPREUNA PENTRU FAPTE BUNE!

„Educatia este imblanzirea unei flacari, nu umplerea unui vas.” Socrate.

FII VOLUNTAR
DONEAZA ACUM
2017-10-03T06:35:55+00:00

Leave A Comment

Web Analytics