Performanță, Excelență, Engleză

Ambasadorii campaniei sunt mame care pe langa job-ul sau formatia profesionala au si o pasiune speciala. Multumim asadar pentru sprijin:

  • Aniela Petreanu – actrita, voluntar;

  • Smaranda Munteanu – antreprenor, skior de performanta;

  • Nora – psiholog, realizator programe radio – tv Radio Brasov ;

  • Diana Daradics Bodi – lector universitar doctor, arbitru international patinaj artistic

 

Aniela Petreanu

Cunoscută mai ales pentru rolurile sale în Serviciul Roman de Comedie, rolul cel mai important rămâne cel de mamă. Este o adevărată sursă de inspirație pentru alte mame, un adevărat model pentru acestea. Discretă, delicată și cu o personalitate puternică, Aniela Petreanu sprijina si promoveaza tot ceea ce înseamnă „attachement parenting”.

 “Sustin Campania M.A.M.A, am loc in viata si pentru lucruri de suflet, vreau sa ma pastrez integra pt copiii mei. Multumesc mult ca v-ati gandit la mine. Ma bucur.”

 

Smaranda Munteanu

“Intre 1998-2000 am fost in echipa nationala SUA de ski juniori, iar intre 2001-2009 in echipa nationala a Romaniei. M-am calificat pentru jocurile olimpice de iarna in Vancouver. La 25 de ani m-am retras din sportul competitiv si dupa 4 ani am decis sa ma mut inapoi in Romania dupa ce timp de 23 de ani am locuit in SUA, familia mea stabilindu-se acolo cand aveam doar 5 ani. In prezent, pe baza experientei antreprenoriale acumulate  – am detinut un restaurant timp de 4 ani in SUA – am demarat o afacere in centrul Brasovului, imbinand bunul gust cu arta.”

   “Sustin Campania M.A.M.A de motivare si sprijin a mamelor in a avea un hobby, o pasiune care sa le implineasca. A transforma pasiunea in job sau a aloca timp acesteia, aduce satisfactii si energie pozitiva. Incurajez mamicile sa isi aloce timp pentru ceea ce le aduce elan si voie buna.”

 

Nora Dudita

“O faptura construita pe o combinatie irezistibila de modestie, candoare, apetit pentru generozitate, bun si frumos. Om de media, hedonista cu implicare plenara si activa, femeie pentru care principiul placerii acopera o arie larga de orientare si adaptare la existenta terestra. Spirit practic, fire dibace, posesoare de simt al umorului, mama grijulie si exagerat de iubitoare ….om bun si vesel. Placerea ei maxima e formata din bucuria si linistea celor din jur. Nora Dudita nu se erijeaza in detinatoarea tuturor detaliilor semnificative ce formeaza unitarul unui trai frumos si indestulat, dar cauta cu nesat si maxima curiozitate toate amanuntele ce-i pot determina traiectoria reusitei in familie si cariera.”

 “Sustin cu toata increderea si implicarea Campania M.A.M.A si nu voi abdica de la principiul transformarii unei pasiuni in job-ul care sa-ti asigure traiul si sa-ti bucure fiecare clipa de viata! Indemn mamicile sa dea frau liber imaginatiei si sa transforme puterea creatiei in ceva inovator si de durata. Cand lucrurile frumoase pe care le savarsesti iti creeaza o stare de bine si te bucura tare … se cheama ca ai descoperit ce inseamna implinirea totala!”

 

Diana Daradics Bodi

“Ma definesc 3 pasiuni: copilul, munca cu studentii si patinajul artistic, acestea intrand in viata mea exact in ordinea inversa enumerarii lor. De ce le zic pasiuni? Pentru ca atunci cand le fac, uit de mine, ma cufund in activitate, neobosind niciodata.

Patinajul artistic l-am practicat, cu multa daruire, de mic copil, contribuind, in mare masura, la ceea ce sunt astazi si, pentru a ramane in legatura cu tot ce tine de acest frumos sport, m-am facut arbitru international. Datorita acestei activitati calatoresc si cunosc multi oameni minunati.”

„Lucrul cu studentii, predatul, munca de cercetare, sunt activitati care imi ocupa mare parte din timp, acesta fiind si job-ul meu de baza. Bucuria cu care impartasesc tot ce stiu studentilor, curiozitatea cu care studiez, cercetez, nu se pot defini in cuvinte, sunt satisfactii care ma fac sa merg mai departe.” diana-Flacara-Olimpica1
diana-cu-aby1 „Baiatul meu e ratiunea pentru care traiesc, acum. El imi ofera atat de mult, ma implineste, ca femeie si datorita lui, am descoperit si alte laturi ale vietii, din care am, inca, multe de invatat. Stiu ca el a venit in viata noastra (a mea si a sotului) pentru a ne desavarsi, ca oameni.”
“Viata mea e plina, datorita celor trei dimensiuni: hobby, profesie si familie ele completandu-se perfect,  armonios si natural. Sustin campania M.A.M.A!” diana1

Multumim tuturor mamelor implicate !

2017-10-01T07:01:29+00:00

Leave A Comment

Web Analytics